RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Savski nasip 5.4.2009.

<< < (2/6) > >>

magic:
Drago mi je da cujem da Cularis ponovo jedri iznad Beograda. Steta sto se nismo videli jer smo Lazo, Brana i Ja bili danas isto na Savskom nasipu ali na pocetku. Ja za iduci vikend spremam Proximu a mislim da ce i Lazo imati novu pticu! Danas je bio neverovatan dan za jedrenje.

poz

shelle:

Ma ljudi, evo me radnim nocnu, tj pokusavam da radim, nista ne vidim vec samo livadu i plavo nebo... CULARIS je leteo cak 3 puta. Prva 2 sa baterijama koje nisu nesto, ali treci put sa Kreminom baterijom je bila prava stvar. Krema i Marko su je poletali i sletali, a ja sam se skromno ubacivao i moram priznati da sam bio VEOMA napet, ali su dva drugara odradila odlican posao instruktora, tako da sam vratio jedrilicu citavu kuci  (yay).

Sada kada sam se malo smirio i sredio utiske, donosim zakljucak: ovo je stvarno strastven hobi...
Meni ostaje da peglam jos simulator, zato sto mi je skrenuta paznja da sam previse ostar na komandama. Zato i nema snimaka Cularisa posto su Krema i Marko dezurali dok sam ja bio za komandama. Evo jedne slicice cisto kao potvrda da je jedrilica bila prisutna :mhm
Ja sam pod NEOPISIVIM utiskom

kremic:

--- Quote from: shelle on April 05, 2009, 08:05:08 PM ---Evo i mojih photo-impresija danasnjeg dana. Bilo je veliko zadovoljstvo biti u drustva gosn' Kremica i gosn' Marka koji su zaista majstori ovog hobija:

--- End quote ---

Bilo je i nama uzivanje sto smo malo pomogli  da  danas uspesno zajedris po prvi put i da se Cularis ponovo vine u visine.

kremic:
Ja samo mogu da pohvalim Shelleta, jer za prvi put je to bilo super odlicno kako je leteo! Takodje se da primetiti da je simulator velika stvar za sve nas, pogotovo za pocetnika kome je mnogo lakse da napravi ove prve korake u letenju. Shelle je to danas i dokazao, vidi se da se "napeglao" vazduha u simulatoru.
 :)aplauz

magic:
Jos jedan pocetnik, moj brat od strica, je danas imao svoje prve korake na Easy Staru i to bez prethodnog letenja na simulatoru! Nije bilo lose, napravljena su 3 leta ali je na zadnjem model malo bupnuo, no nista strasno, elapor je to! Lepo je da se drustvo siri!

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version