RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Sportski aerodrom 13. maj 11.04.09

<< < (2/3) > >>

misha:
Sreca pa je nestalo goriva inace bi izgleda trajalooooooooooo. :)aplauz

dule:
Svaka cast na strpljenju i snimku!
Ja sam se ionako pred sam start ukenjo ko grlica zbog Funtane koja je nestala.Ali da mi je neko pricao da cu opet da imam maler nebi mu verovao.Ladno mi je ceo servo za gas ispao iz lezista ,odpali svi srafovi,i nisam mogo da smanjim gas na minimum.Vec sam ga video pobodenog u livadi.Sreca je sto motor trosi ko nezdrav pa smo ga sacekali da se sam ugasi.
Elem ,motor je prejak za ovaj model i normalno je da ce nesto da odpadne ili se otkine,ali u cemu bi bila draz uopste leteti ovaj P-40.

Sve u svemu da se zahvalim svima koji su bili prisutni na podrsci i ohrabrenju posto sam bio veoma skenjan zbog Funtane koja mi je zabila strah samo takav.
Pozdrav svima!

kremic:
 :)aplauz

Dule koji je motor u pitanju?
Pozz.
Krema

p.s. nadam se da se ne ljutis oko ovih sala , ipak NIJE sala kada si uzet kao "etalon" za dobro sletanje :)

dule:
Ma Kremicu naravno da se ne ljutim,opusti se.
Motor je onaj sto sam od tebe pazario Saito 1.20 ali izgleda da je 1.50.Ima snage sacuvaj boze.Elisa 16X8 po benchu.
Trosi samo tako.Svi su mi govorili da cu morati da stavim olova a ja nisam ni gram stavio .Verovatno zato sto je motor malo tezi nego 1.20.
Teziste nije po uputstvu nego po mojoj sac metodi.

Pozdrav svima!

fenix:
 :)aplauz za konacno slijetanje....  (yay)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version