RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
CARSON NITRO BET 4WD 2 brzine 1,5kw max.speed 80kmh+
enes:
carson nitro beat motor-force 1,5kw ; 4WD (pogon na sve tockove preko diferencijala); automatski mijenjac sa 2 brzine sa celicnim zubcanicima ; razmijera 1:8 maximalna brzina 80+ ! jednostavno super... (:beer:)
enes:
dule:
Na snimku se vidi da nesto viri iz autica ,nesto nalik nekoj cevi.
Da li mozete da nam kazete sta je to?
Pozdrav!
sasa:
Ja mislim da je to starter za svecicu, ali obratite paznju kako auto prelazi preko sahte.
Ne kazem da auto ima dobre amortizere, vec da su im sahte ravne sa asvaltom...jos malo pa kao kod nas.... (yay) :_D
enes:
ovako ako cemo se svi ovde druziti i zezati onda zaboavimo ono vii!!i predjimo na ti!to sto viri je starter za sveciu postoo je model jos novi nuspevam da ga bas super nastelujem pa se ponekad gasi a sam sam mnogo lijen da odem par stotina metara daga opet palim!pa ako neko ima vise iskustva oko stelovanja molim pomoc!jer kad ga nastelujem idem pun gas on ide sve ok do pola gasa ili prebacivanja u 2 brzinu posle tog pocne da se gusi i gasi see!a kad je starter tu svo vreme nece da se ugasi bas cudnoo!!a sto se tice sahta heheh to je vec druga prica nisu ni ovde svugde bas ravni ovde na videu je nova ulica koju su pre 6 meseci zavrsili!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version