RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Savski nasip - po paklenoj vrucini i
shelle:
Slike i video snimci ce biti nakaceni jos veceras. Bese vrucina pa smo se moje drustvo i ja povukli dok nije temperatura pala, a onda... BICE OVDE NEKIH VIDEO IZNENADJENJA, samo da majstor Aca downloaduje slike i VIDEO KLIPOVE!!
Ajde ACO jedva cekam !!!
Pozz
Shelle
alexis:
alexis:
http://www.youtube.com/v/4DgHnNdkTPg&hl=en&fs=1
marko:
Jebaga, u subotu sam bio na nasipu izmedju 13 i 16, brale sprzio sam se. :sljus
A u nedelju, poducen predhonim iskustvom sam bio ranu ujutru, ve oko 12 sam zavrsio.
Sledeci put moram poneti motornu kosacicu, Extra mi se nevidi od `onolke vutre! (:sok:)
Ja imam kucu u Ostruznaji, a i camac, tako da mi je nasip stvarno 15 minuta voznje od gajbe i to camcem.
A i ne cekam red.
shelle:
--- Quote from: marko on May 11, 2009, 01:11:21 PM ---Jebaga, u subotu sam bio na nasipu izmedju 13 i 16, brale sprzio sam se. :sljus
A u nedelju, poducen predhonim iskustvom sam bio ranu ujutru, ve oko 12 sam zavrsio.
Sledeci put moram poneti motornu kosacicu, Extra mi se nevidi od `onolke vutre! (:sok:)
Ja imam kucu u Ostruznaji, a i camac, tako da mi je nasip stvarno 15 minuta voznje od gajbe i to camcem.
A i ne cekam red.
--- End quote ---
E vidis Mare...ja sam to isto naucio na tezi nacin. Dosao sam u nedelju oko 13:00 hrs i napravio par letova i morao sam da se sklonim sa sve drustvom jer je zvezda bila opako upekla! Dzaba nam bila i voda i kachketi... Vratili smo se oko 16:00 hrs i vec je bilo podnosljivo samo sto su onda krenuli komarci, omlatili su nas kao volove!!! (___).
Ej, ako si ozbiljan za kosenje ja sam tu da se ponudim kao pomoc :jaki: ...rekoh ako si bio ozbiljan. A u ostalom: kome pripada to parce zemlje??
Pozz
Sh.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version