AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Jedrilica Cularis + NOKIA ??? hehe

<< < (2/4) > >>

shelle:

--- Quote from: GILE on May 11, 2009, 05:32:04 PM ---Jel ta nokija imala GPS ako jeste steta sto niste pustili traking imalo bi jos po nesto da se prikaze.
Cestitke samo napred u nove pobede.

--- End quote ---

G. Gile ja ne znam koja je tacno Nokija ali ja mislim da pripada novijoj generaciji, tako da verovatno da ima gps. Dadoste nam novu ideju ali cemo o tome kad se vidimo posto sam video da je G. Lazo radio a i vi ste bili prisutni ako se ne varam. Mi se iskreno nismo ni nadali da cemo napraviti snimak iz vazduha, ideja je dosla onako..spontano (sto je opet sladje jel). A ja sam se plasio da ne survam i telefon i jedrilicu pa smo malo plasljivo usli u taj let, ali sada... Ma nebo je granica  :big smile

magic:
Shelle svaka cast za letenje! Prijatno si me iznenadio, Cularis ti je bas legao. Samo sada moras biti jos oprezniji, ulazis u opasnu "fazu"!

Bas rekoh Lazi da bi mogli da organizujemo jedan skup jedrilicara bez takmicenja.

poz

GILE:
Nije valjda da ce jedrilicari da se samoorganizuju i da odvedu Lazu sa sobom prosto nemogu da bilivim smor me napusta sa ladu malim slovima. :hehe

Lazo:
Samo se ti nadaj!!! (--<<--)

shelle:

--- Quote from: magic on May 11, 2009, 05:48:10 PM ---Shelle svaka cast za letenje! Prijatno si me iznenadio, Cularis ti je bas legao. Samo sada moras biti jos oprezniji, ulazis u opasnu "fazu"!

Bas rekoh Lazi da bi mogli da organizujemo jedan skup jedrilicara bez takmicenja.

poz

--- End quote ---

Hvala Magic!! A potpuno te razumem sta mi kazes, onda kad se pomislis da ti dobro ide -onda se malo okurazis i...eno je zabodena u zemlju.. A za skup jedrilicara, samo reecite vreme i mesto !!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version