RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Prvo iskustvo sa Rc svetom...:)
bmxstefan@gmail.com:
:mhm
bmxstefan@gmail.com:
Letenje 2007 Bela crkva (Crvena Crkva)... (yay)
chupko:
Stefane Srecan ti ulazak u RC svet!Čuvaj se,ovo je mnogo zarazno.Ovaj video si opasno dobro uradio.I slika i ton,kao da radis na Discovery kanalu.Podstakao si me da ponovo posetim ovaj predivan kraj.Raj za pilote motordžije i slobodne umetnike.Pre par godina sam bio u blizini Bele Crkve na moto skupu pa smo u pauzi posle ručka dosli u ovaj predivan gradić i malo dizali prasinu motociklima.Bilo nas jedno 200.Bio neki vasar iliti karneval sa kočijama.Zaboravio sam kako se ova manifestacija zvala i povodom čega se održavala.(znaš nije pivo iz burića uradilo svoje nego ja malo senilan)Ako znas kad se taj karneval odrzava ove godine a ti napiši,Ja bi opet došao.E da OS-MAX je makina ljuta.Ja se kunem u tu firmu a i ergela ti je profi.Pozdrav!
bmxstefan@gmail.com:
To je bio karneval cveca,obicno je oko 27.jula.Leteli smo 2006,2007,2008 na karnevalu pa se nadamo se da ce tu pisati i 2010...Ima jos puno materjala za montiranje videa ali ponestaje inspiracije do sledeceg letenja...Bilo bih lepo da se okupimo u Crvenoj crkvi na letelistu da se druzimo,letimo i na nebu i na zemlji...Inace ja sam iz Vrsca ali u Crvenoj crkvi letimo, posto neznam da li postoji lepse mesto za Rc i UL pilote!!!Drago mi je da vam se dopada video mada ga je Youtube recimo unistio,posto je ovako snimak mnogo boljeg kvaliteta...Pozdrav!!! :mhm
bmxstefan@gmail.com:
Letenje 2007 Bela crkva,kanal dtd!!! :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version