RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Prvo iskustvo sa Rc svetom...:)
vpilic:
Pozz..
Kad imate vremena i zelite pnovo da dodjete do Bele Crkve obavezno mi se javite.
Imamo i mi par modela pa da zajedno letimo.
Pozdrav.
disljenko:
E ovo je prava uzivancija, svaka cast. Da li treba neka posebna dozvola da bi se vozio ovaj zmaj?
bmxstefan@gmail.com:
Zavisi sta zelis!Za uzivanciju ti je potreban 1 zmaj, jedno 25litara benzina za dobru voznju, lepo vreme i naravno da znas da letis!!! oo))
Planiram tek od sledece godine kad otopli da se pojavim ponovo na livadu, posto sam ove godine relativno slabo leteo svega nekoliko puta jer vise smo leteli zmajem a oba je bas finanski i neizvodljivo, ali dobro nadoknadice se sve to! :mhm
Da stvarno je steta za DragonLady bio je model za uzor!
disljenko:
Vise sam mislio na neku vrstu pilotske dozvole ili kako vec. Kao sto imamo dozvolu za kola, da li je potrebna takva dozvola ali naravno za zmaja?
bmxstefan@gmail.com:
Pa potrebno je kao i za sve, samo je razlika u tome sto u vazduhu nece da te zaustavi policajac i da ti trazi dozvolu i isprave, tako da je to regularno i po zakunu da se ima dozvola i registrovana letelica, ali sad ko nema da finansira on samo leti!Inace registracija je jako skupa isto kao i za ul avione npr registracija za zmaja i cesnu182 je ista, tako da se bas ne isplacuje!!! :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version