RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Ajd i ja...

<< < (2/5) > >>

cane:
Samo napred drugar,tako nastavi i bice sve ok!Lepe modele imas i pazi da tako i ostanu(u jednom komadu).Veliki pozdrav i puno vedrih dana,

Cane

POSEIDON:
Sa obzirom da je spree imao mali susret sa majkom zemljom pre izvesnog vremena,zadovoljstvo mi je reći da je ponovo na nebu...zahvaljujući Vladi Srećkoviću (doajen) skoro se ne primećuje da je imao bilo kakvo oštećenje,te samo opet čekamo neki lepši dan,pa  (<--)

misha:
bice to izgleda malo duze cekanje. izgleda da je zima ipak stgla.
pozdrav

POSEIDON:
Evo još jedne prinove u maloj floti...male,jer nemam auto i za sad gledam da nabavim aviončiće sa kojima ću moći,pod ruku da odem na livadu i uživam u ovom hobiju koji nas spaja na ovom forumu. Reč je o akrobatckom Suhoju Su-31 meni nepznate kineske firme (drugim rečima nemam pojma ko je prizvođač  mmmm ) dužina trupa je oko 740mm raspon krila 940mm...sa obzirom da sam više nego prezadovoljan sa Spree kako leti,ovo će biti nov izazov sa obzirom na dugačiji koncept i prilično tanko vitko krilo...ima tu i jedan Piper supercub u remontnoj fazi,al još nije raspoložen za slikanje (photograf)

ak:
Samo napred  :)aplauz
Sukhoi izgleda ekstra. Sa tankim krilom verujem da ce biti maaalo brzi od spree-a ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version