RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Ukratko

<< < (4/7) > >>

zgrujic:

--- Quote from: ivanmagd on October 06, 2009, 10:06:15 PM --- mi se za sad ne svidja , videcemo ili ga prebacim na nitro... oo))

--- End quote ---
Ne svidja ti se jer nema snage ili je u pitanju nesto drugo? Ako nema snage stavis jaci motor i dobijes drugu pticu! Ako stavljas nitro odma kupi krpe i sredstvo za ciscenje sav ce se umasti...

misha:
posavetuj se sa nekim pametnijim od mene, ali mislim da ti taj nece poleteti na nitro.
ipak je to stiropor i potrebna je mnogo jaca konstrukcija za kacenje motora.

poz

enes:
Sam model je veoma lep trenazni model skromnih gabarita.leti veoma dobro i idealan je kao pocetnicki model!Model u originalnoj izvedbi poseduje motor sa cetkicama pa i nije nesto posebno brz,leti skromno i polako sa nitro motorem ni slucajno ima da ga svoga rastreses!!!!cak i da poleti nece dugo jer glow motori prave vece vibracije od elektro motora tako da ce se model sav raspasti i ne samo to nitro metanol ja licno mislim da je veoma agresivan sto znaci da ce se tvoj model kao i lepak kojim je lepljen sav istopiti!!!Ako vec zelis da ga pojacas onda to uradi sa nekim brushless setupom od 300 wati i jacim i imat ces to sto zelis!Posto ce moj komentar opet neko iskritikovati kao da ovo nema veze sa vezom kao i svi moji komentari.ZA MISLJENJE PITAJ OVE EXPERTE MOZDA TE I UVERE DA SIU PRAVU!U SVAKOM SLUCAJU ZELIM TI DA USPES!!!

srpska posla:
  Pozdrav,
 Enesov savet da je taj model najbolje preradti na brašles je najbolji savet u vezi tog modela.
Isto tako, prerada na glow varjantu je vrlo moguća i izvodljiva, (work) činjenica je da će ti model postati prljav od kombinacje ulja i prašine. Činjenica je da će stiropor i lepak preživeti goorivo. Cox je svojevremeno pravio i prodavao modele baš u toj kombinaciji stiro-glow to su bili uspešni modeli.
 Mnogi su styromodele preradili na glow i koristili ih bez problema, neki su to radili iz nužde a neki zato što su htel da budu drugačiji od drugih.
  I ja ti takođe savetujem brašles varijantu, mada vdeo sam da dobro leti i sa "fabričkim" motorom i lipo ćelijama u tom slučaju obavezno koristi lipo cut-off!
 Cilj svh nas na ovom forumu nije ubeđivanje, odluke ipak na kraju donosmo sami, sam pao, sam se ubio   ;)
Ovde razmenijemo savete, mišljenja, iskustva, i činjence  ;)

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=776491&page=2

sasa:

--- Quote from: enes on October 09, 2009, 04:29:15 PM ---Sam model je veoma lep trenazni model skromnih gabarita.leti veoma dobro i idealan je kao pocetnicki model!Model u originalnoj izvedbi poseduje motor sa cetkicama pa i nije nesto posebno brz,leti skromno i polako sa nitro motorem ni slucajno ima da ga svoga rastreses!!!!cak i da poleti nece dugo jer glow motori prave vece vibracije od elektro motora tako da ce se model sav raspasti i ne samo to nitro metanol ja licno mislim da je veoma agresivan sto znaci da ce se tvoj model kao i lepak kojim je lepljen sav istopiti!!!Ako vec zelis da ga pojacas onda to uradi sa nekim brushless setupom od 300 wati i jacim i imat ces to sto zelis!Posto ce moj komentar opet neko iskritikovati kao da ovo nema veze sa vezom kao i svi moji komentari.ZA MISLJENJE PITAJ OVE EXPERTE MOZDA TE I UVERE DA SIU PRAVU!U SVAKOM SLUCAJU ZELIM TI DA USPES!!!

--- End quote ---

Netreba da budes tako arogantan pa da pojedince koji se ne slazu sa tvojim misljenjem nazivas;EKSPERTIMA;  (--<<--) pa jos velikim slovima a vec si opomenut za ta velika slova i receno ti je sta ona znace.
No da se vratimo temi i zasto se i tebi Enesu obracam. (kush)
Ja nisam neki EKSPERT kako ti kazes ali igrom slucaja ova cesna kardinal koja je na slikama je moj prvi model i nosila je motor" ASP 25" od 4 ccm i slatko sam je izvozio i nije se rastresla kako ti ono rece, nego sam ja eksperimentisao pa sam joj cak stavljao i motor od 2,5 ccm i savrseno je letela i sa tim motorom.
Na tom modelu sam se naucio da letim a lepio sam ga epoksidnim lepkom 748689 puta (:sok:) ali se nije rastresla od motora.
Tako druze da cesnu kardinal slobodno prepravi na nitro pogon a ako ti se nebude svidjala ja sam kupac za nju (<--)

Pozdrav i vedro ti bilo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version