RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Druzenje aerodrom 13. Maj u nedelju 26.07.09.

(1/2) > >>

magic:
E pa ove godine vreme je stvarno katastrofa  (___). Ili pada kisa ili duva vetar. E pa mi smo odlucili da nam je dosta i odlucili da se u nedelju ipak okupimo i letimo. Vetar je bogami na mahove bas dobro duvao i rusio stolice i suncobrane ... Nimalo idealni uslovi za letenje a kamoli za poletanje nekog modela prvi put a imali smo cak 3 premijera tog dana; Petar je doneo Yak 55SP i akro jedrilicu Mefisto a ja poleteo Element 30. Gagi je ponovo leteo pobegulju (Mustang) ali mu je Chipmunk malo zadao glavobolje. Brano (vihor522) nikako da nasteluje motor na Swallow-u i mislim da je donosena odluka za novi motor a Branko (branek) je "leteo" mini katanu. Pod navodnicima je zato sto po takvom vetru je to vise bila borba za opstanak nego letenje ali moram da priznam da sam impresioniran napretkom za kratko vreme. Mali Milos standardno sa E. Gliderom koga polako ali sigurno prerasta. Lazo polako i sigurno "uzima meru" svom Yaku 55 i moram da priznam da i po jakom vetru model deluje izuzetno stabilno. Nikolin Super Air je malo kasljucao na pocetku ali posle toga standardno kvalitetno letenje i po vetru. Naravno, na kraju malo piva ...

poz

zgrujic:
Bio je to uspesan dan za sve E modele!
Evo da i ja dodam svoj let...

GILE:
Ne razumem znacenje ovoh reci

--- Quote ---Bio je to uspesan dan za sve E modele!
--- End quote ---

zgrujic:

GILE:
 ???  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version