RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

5. MEMORIJAL JOSIPA MAROLDA STARIJEG

<< < (2/4) > >>

mirce:
Hocu Gile obecavam, sacekalo me je nevidjeno mnogo posla pa nisam stigao. Snimio sam i 10 video kaseta samo na Top Gun-u tako da i kad to sredim sigurno dobijas. Do tada vidimo se u Vrscu...

Pozdrav

Mirce

Matić Dragan:
a veceras ce mrak pa pazite da li cete kolima negde  ;D ;D

IVAN3D:
Zdravo drugari!

Daklem danas je u Vrscu bilo lepo ako zanemarimo vetar koji nas nije stedeo pa su samim tim svi piloti imali "poteskoca" da se pokazu u pravom svetlu ali sta da se radi visa sila!

Mogli smo da vidimo da su od prosle godine mnogi znatno napredovali u letackom smislu!
Takodje danas je nase nebo po prvi put imalo priliku da ugosti tri helikoptera u isto vreme (Zoli, Sale i moja malenkost), na tu ideju je dosao Sale i ona se sasvim spontano realizovala i bilo je lepo!
Ja nazalost nisam imao priliku zbog vetra da pokazem onima sa kojima ne letim cesto koliko sam napredovao sa KATANOM i 3D letenjem ali polako bice jos skupova!
Ali sam zato iskoristio priliku i napravio tri leta sa helikopterom (SJM 500 PRO) i moram da priznam da sam iznenadio i sam sebe jer sa ukupno 12 letova u zivotu od po 6-7 minuta uopste nije izgledalo lose!
Sve u svemu bilo je lepo pa je sada na nama da nastavimo da se druzimo!

Pozdrav
Ivan

Drapsin:
Super, samo, jel to bilo zabranjeno fotografisanje?

modelar:
Ukinite cenzuru na objavljivanje fotografija sa Memorijala  :)
Pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version