RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Zlatibor

(1/6) > >>

chupko:
Malo slika sa zlatibora od prosle godine.Ove godine od 13.08. pa do 26.08. cu biti na istom mestu u glavnom negde izmedju 14h i 18h.Pa ako neko od modelara bude bio na Zlatiboru mozemo se druziti na ovoj livadi koja se nalazi iza hotela "Zelen kada" na putu za Sirogojno 3 min od centra.Pozdrav!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

MEPHISTO:
Лепа ливада, чист ваздух, релаксирајући пејзажи...лепо се проведи и уживај у летењу!

Dejan Dobricki:
ha ha ja leteo juce na toj livadi u svakom slucaju lepo se odmori ,ja upravo stigao sa zlatibora pre pola sata

enes:
super livada gde je samo nadje ja kad sam bio sa kolegama iz arandjelovca (easy cub i njegov ortak)celi zlatibor obidjosmo da bi na kraju na nekoj livadi gde sve kamen do kamena leteli pa kad sleces moras slalom da nebi nosem opalio!a vjetrina neka pa neznas ni odakle duva bas bilo bezveze!iduce godine a mozda i u zimu ako budem dolazio moram tu navratiti pa da se dogovorimo da nas ima sto vise!pozdrav

chupko:
Ma ovo kao da je stvoreno za flajanje.Pokosena trava pa jos ugazena.Vetric uvek pirka ali je stalan taman po pisti.Pejsaz predivan.Dodje publika gledaju cude se odusevljavaju zapitkuju te koliko kosta,jel to leti,kako ce da sleti. A kad sletim dodju oma drugi pa pitaju eeee a oce sad da leti,a ja svima da ugodim  (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--)a publika :)aplauz :)aplauz :)aplauz i tako svaki dan ode jedna kanta ocas posla.Kad dojem u Bg pusticu i video.Pozdrav sa Zlatibora!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version