RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

prvi letovi

<< < (3/7) > >>

jrlotpi:
sve cestitke nisam uspeo sa vidim ceo snimak zbog moje lose konekcije
super je objasnjeno drago mije sto ce biti sve vise letaca helija mislim da je barem meni to pravi izazov u letenju jer trazi 11oo% posvecenost i upucenost

pozdrav svima Nesa

IVAN3D:
Helikopteri su bar meni potpuno fascinantne sprave i interesantne do granica imbecilnosti samo je to za nas obicne smrtnike jos uvek preskupa zanimacija ali ko voli jednostavno ne moze da odoli!
A pored cene problem je sto delova nema kod nas pa se sve narucuje i ceka dok ceo ostatak sveta ako ocuka model lepo proseta do obliznje radnje i kupi delove i leti vec sutra ako ne i taj dan!
Licno ne vidim da ce se situacija kod nas u skorije vreme promeniti pa moramo da se snalazimo ovako!

Vidimo se na livadi jedared!
Ivan

jrlotpi:
bice delova ako nas bude vise, ako budemo deo evrope ako...
ja se ne usudjujem da placam preko interneta nemam nikakvog iskustva, kako bi to zavrsilo a rado bi narucio neke delove' kada se upoznamo bas me interesuje. vidim da si narucio heli preko neta ako se ne varam,
da li je komplikovano i koliko se ceka na isporuku

sermilan:

Lazo veliki pozdrav i pitanje, zasto kod mene na PC-u nemogu da aktiviram onaj vas video zapis Ivanovog leta helikopterom? Inace normalno mi radi You Tube. Bas me jako zanima kako je proslo vatreno krstenje jer i ja treba da podignem prvi put BLADE 400, do sada sam vezbao na koaksijalnim modelima (LAMA i Walkera) i  G4 simulatoru i nije mi bas lagodno. 

Lazo:
Stvarno ne znam zasto ne mozes da vidis video. Ajde da probamo, da ti posaljem e-mailom link na You Tube.

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version