RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
prvi letovi
Zdravko:
Hvala Sale.
Na nekom stranom forumu sam procitao da je neko imao problema da podigne heli na planini.
Ne znam koji model je bio, ali nije najjeftinija igracka. Kada je sisao u podnozje sve je bilo ok.
Naravno bila je veca visina od Fruske Gore; dosta preko 1000m.
Sto se tice smetnji. Na servoima se videlo povremeno malo podrhtavanje, ali samo u odredjenom
polozaju helija i stanice. Kada sam ga malo pomerio, sve se smirilo. Ne mogu da kazem da li je
to smetalo ili povremeni povetarac; svakako je bilo na minimalnom nivou tako da iskusnom pilotu
ne bi bio problem da leti normalno.
Iako Walkerinu elektroniku bije glas da nije bas najbolja, to i ja kazem, daleko od toga da ne valja.
U takvim slucajevima jacine RF polja i bliskosti radnih frekvencija i poneki kvalitetniji radio sistemi otkazu
ili ne rade kako treba. Svakako ne znam sta bi se desilo da je heli odleto malo dalje; mozda bi zavsrio u
nekom dvoristu u Sremu :o
SaleR:
Vidi sto se tice planine nas drugar Zoli iz Vrsca je leteo sa svojim T-rex-om na kopaniku na nadmorskoj visini oko 1500m ako ne i vise i na -7 stepeni i nije bilo nikakvih problema. E sad ukoliko je taj lik bio mnogo vise onda je mogao da ima problema zbog gustine vazduha...
Ma nasao bi ti njega u sremu ne sekiram se ja...
Sale
jrlotpi:
Vi sto se dvoumite da uletite u ovu pricu cekate da mi pokupimo iskustva,ja sam do sada dao 50$ na iskustvo + porezi i transport mogli bi da se ucipite koju kintu ,kada mi je jedan letac rekao cekaj padaces nisam mu verovao jer sam bio siguran u svoje letacke sposobnosti pa sam opusteno leteo i pri jednom letu ja opusteno sletim naj normalnije na zadnji rotor bas cool i slomim elise zadnjeg rotora ,jesam popiz... ali boze moj cekanje elisa je isto zanimljivo
znaci sta pravljenje stete ima isto svoju draz svi moramo da prodjemo kroz to valja se samo psihicki pripremiti za pad iz gluposti ili vec nesto slicnog i nastaviti dalje a ne odustati zato sto je steta mala ili velika ne treba gubiti zelju i ambiciju za letenjem helija ,nema veceg adrenalina nego kada poletis a on para vazduh
click:
@Zdravko:
Odlicno! Samo napred! Nije najbolji helikopter koji si izabrao za vezbanje, ali sta je tu je.
Savetovao bih ti da uradis dve stvari:
1. Uzmes simulator letenja (FMS) i spojis ga sa kompjuterom i provedes bar nedelju dana po 15 minuta sa nekim najnestabilnijim helikopterom tamo (isto se zove walkera!?).
2. Stavis helikopter na ravnu, cvrstu podlogu i tako vezbas. Trava je lepa i meka, ali se lako moze desiti da se prevrnes.
Takodje pazi na vibracije. Ako mozes bilo sta da uradis da smanjis vibracije to ucini - izbalansiraj krila, proveri da li je glavna osovina ravna (naruci jos dve nove), da li je onaj aluminijumski prsten na kome stoji glavni zupcanik ravan (naruci odmah jos jedan) i sve ostalo sto ti padne na pamet. I najmanje vibracije hoce da uticu na Walkerin 4-in-1 prijemnik - naorcito ziroskop (koji je kobajagi 'Head-Holding'). To sve cini da je rep nestabilan.
Pored toga na forumima oni koji su lepo vozili walkeru su to radili sa karbonskim rotorima. Karbonski rotori su efikasniji od plasticnih i pomazu motoru i baterijama. Takodje sa plasticnim rotorima - uvek se mozes osigurati ako uzmes malo selotepa i oblepis napadnu ivicu rotora (or vrha) i ceo koren rotora (ivice - naorcito zadnju ivicu kod korena!). Time mozes ustedeti dosta rotora.
Ah, da i za kraj:
Nemoj izostaviti ovo obavezno stivo: http://www.dream-models.com/eco/flying-index.html
batica:
Pozdarav svima sa foruma, eto i mene tj. Bane bg .Masina koju posedujem je esky
Belt cp, koja je stigla uz mnogo muke ::) ::) ::).Nije neki model za pocetnika u smislu da je dosta zahtevan :(.Prvi letovi su prosli sa blazim posledicama sve dok se nisam oslobodijo i onda TRAS!!! elise,pogonski zupcanik,osovine... .No delovi su stigli te je masina opet u vazduhu. Drugar je prodao 2 komada zuti i beli pa me zanima kod koga su!
Ako znate javnite .
pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version