RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Bečej - Zalivno polje

(1/39) > >>

Gabor:
26.08.2009.

Sinoć, konačno sam isprobao Kyosho Spree Sport, koji sam uzeo polovnog i vratio na elektro model...

Model je malo brz za mene,živahan je, ali jako mi se sviđa kako se ponaša...  (yay) 

sasa:
Drago mi je da ponovo leti mada moram da priznam nevolim elektro varijantu :)aplauz :)aplauz :)aplauz oo)) oo)) oo)) (yay) (yay) (yay) (<--) (<--) (<--) ()-() ()-() ()-()

Gabor:
12.09.2009.

Još jedan lep dan za letenje, sa malo vetra, u daljini sa crnim oblacima...
Konačno nam se pridružio Piću, ko se "zarazio" još 1.marta na Čeneju, samo zbog raznih obaveza dosad nije dolazio sa nama...
Znači danas na letenju bili čika Đurika, Piću, Ervin i ja

Piću ima jednu jedrilicu ( trenutno u ne letnom stanju) i jednog malog helikoptera, ali zasad ipak će da leti avione, i to za početak vežbati na jedrilici čika Đurike

Ja sam leteo sa Spree-em

Ervin je bio zadužen za fotke...

Nažalost posle nekih sat i po vremena stigli ti ružni oblaci i morali da se pakujemo...

Nenad Miklusev:
Lepo, samo, hocete vi tog Ervina naterati da zavrsi sve one modele i poleti ili ce i dalje da bude samo fotograf?

Gabor:
19.09.2009.

Još jedan lep dan, sa više modela u vazduhu i još više nekih letećih mravova koji su nam na živce išli, ali ne dovoljno da se ne naletimo do bezsvesti   ;D
Uobičajena ekipa, čika Đurika, Piću da vežbaju letenje na jedrilici, Ervin da pravi fotke i ja sa Spree-em i MIG-om. Nešto malo kasnije nam se pridružio Lazar sa ćerkicama i svojim Soaring Eagle-om

i došao jedan stari prijatelj da nas pogleda, isto namerava da uzme neki model. Još nije dovoljno "zaražen" pa je bio da uopšte vidi o čemu se radi i kako se radi...

Polako, ali ima nas sve više i više...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version