RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Bečej - Zalivno polje
baboher:
Pa da simulator se vežbao intenzivno, i to svaki dan. A za bacanje ima vremena da se nauči, samo polako malim ali sigurnim koracima idemo napred.
(<--)
Gabor:
02.06.2012.
Pošto je trava dosta velika na zalivnom, uglavnom letim modele koje ne zahtevaju pokošenu travu ili put... I ovaj put sam izneo JaK55 i Pink Stick, što i nije neki novost...
Pošto sam izneo sa sobom i Soaring Eagle, o njemu ću da pišem par reči. Možda ste čitali u drugom topicu, još tokom zime sam radio na ovom modelu. Vlasnik modela ko je isto modelar me je zamolio da mu malo poboljšam model. Model je dobio brushless motor, odgovarajuću ESC, LiPo baterije 3S 1800mAh i ugradio sam, tj. isekao sam elerone da bi bio okretniji...
Model jako lepo se penje, sa lakoćom može da uradi osnovnu aerobatiku, ali u granicama. Ne treba preterivati :big smile
U međuvremenu je stigao i Lazar, i nakon prezentacije i on se dohvatio daljinskog. Pošto nije leteo dve godine, imao je potrebu za mali pomoć
Još par puta ću mu pomoći, a posle već može da leti samostalno...
adam:
sasvim lepo penje sa brusless setup om, jedino sto nisi namestio kocnicu na controleru ? ovako lako mozes polomiti elisu pri sletanju a i za vreme leta je ogromna kocnica rotirajuca elisa poz ()-()
Gabor:
--- Quote from: adam on June 02, 2012, 10:27:11 PM ---sasvim lepo penje sa brusless setup om, jedino sto nisi namestio kocnicu na controleru ? ovako lako mozes polomiti elisu pri sletanju a i za vreme leta je ogromna kocnica rotirajuca elisa poz ()-()
--- End quote ---
:mhm Adame, vrlo dobro zapažanje. I ja sam primetio kad sam skinuo gas... Već je naštelovano ;namig A i kabina je ostala kući :sljus
Gabor:
03.06.2012.
Već rano popodne smo bili na Zalivnom... Vetar je duvao prilično
Izpraznili smo par batertija. Leteli smo 3D modele, kao i combat, jer je Piću danas imao "maiden flight" sa Pinkfire
Model, kao do sad svaki Pinkfire, lepo leti
Piću će imati malo posla na 3D modelu
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version