RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Bečej - Zalivno polje

<< < (36/39) > >>

rajker:
Al si brz Flyer !!!Pa kad pre postavi te slike.Ja jos montiram video,a slike i nemam,samo one koje sam iseko iz videa.Bio sam sprecen doci na pocetak letackog dana,radio na poslu,al sam stigo ipak pred kraj dana.Bilo mi cast da se odma pri dolasku na teren upoznam sa G.Rale-tom.Posto sam  jos novajlija u ovom sportu,(od marta ove godine)uglavno znam samo RC clanove iz Beceja,a od Gabora sam cuo Da G.Rale  bas pravi maher ovog sporta.Pozdravio sam se sa RC clanovima i ubrzo sastavio Jedrilicu Junior,pa krenuo u vis.U tom momentu svi smo bili s necim u vazduhu.Flyer i ja snimali smo kamericama ,al smo tolko pazili svi ,da skoro nikoga nisam upecao kamerom.Ponegde se pojavi u videu Flyer sa jedrilicom i pri kraju Pifu sa kalmatom.Kad sam sleteo sa jedrilicom ostali su vec pakovali stvari,a ja jos ispraznio dve baterije na mig 29.Vetar stvarno jako duvao,al pri kraju dana svi smo poneli avione kuci bez ijednog loma.  :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Link za video  :::   http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11481.msg79314.html#msg79314

:big smile

Rale:
Veoma lep modelarski dan.
U Beceju se iz dana u dan povecava broj modelara.
Hvala Gaboru na gostoprimstvu, na letilistu i kod kuce.
Takodje hvala Rajkeru na lepim recima.
Ova slika docarava "radnu atmosferu". U jedan mah nas je letelo sestorica.

Pozdrav, Rale

Gabor:
Druga nedelja septembra, vreme k'o izmišljen za "maiden flight" elektro jedrilice firme JP models. Sa ćerkicom smo izašli do livade da poletimo i utrimujemo model

Po zahtevu vlasnika, u model nije ugrađen motor i elisa za velike brzine. Pošto ova jedrilica nema pokretni deo vertikalca, prvih par krugova mi je delovao malo neobično, ali brzo sam se navikao na njega

Kasnije nam se pridružio i kolega Tamaš, pa su sa ćerkicom vežbali na modelu Pink Stick

Gabor:
2013.12.29.

Aaaaauuuuu... Baš dosta vremena je prošlo od kad nisam pisao o letenjima, druženjima...
Prošle nedelje kad smo u radionici pravili Božićno druženje...

... nismo ni slutili da ćemo imati još prilike da i na livadi zatvorimo sezonu 2013
Iskreno, ove sezone sam dosta malo puta bio na Zalivnom, ali današnji dan nisam propustio. Skoro pa vetra nije ni bilo, a temperatura neverovathin 15 stepeni Celziusovih... Od članova, "Rajker", "Kuki", "RedbeardedK" i ja sa porodicom...

Kad smo stigli zmajari su već bili tamo, šlepali i leteli su bezmotornog zmaja

"Kuki" je peglao Stick, "Rajker" je leteo Radian pro, a kasnije modifikovanog F-22, a ja JaK55, pa sa Stick sam napravio "maiden flight" posle popravke, i cepao sam Swift 2

Na žalost, kao i uvek, sunce je vrlo brzo nestajao, pa smo svi morali kući...

Kolega "RedbeardedK" i "Rajker" su napravili snimak, izvol'te:

rajker:
 (res) izvestaj! Bice nesto i od mene samo da skrojim video  :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version