RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

Riknuo motor u razradjivanju - ima li mu pomoci???

<< < (2/2)

Zoran_M:
Шта би од мотора?
Ако није поправљен, пошаљи ми га и биће.

Dakyle:
Nije bilo jos nista, pisao sam firmi gde sam ga kupio u Francuskoj..(dok je jos bio u garanciji) nisam dobio nikakav odgovor, planiram da pisem proizvodjacu motora pa da vidim sta oni mogu da urade. E sada me zanima sta si ti smislio u vezi poprake?? Probao samd a ti posaljem ovo na PM ali jednostavno kaze da ne postojis kao korisnik foruma a ne znam zasto..

Javi se ti meni evo ti i mob.: 063/693-525 Darko

Zoran_M:
Газда причаонице је објаснио ограниченост употребе ћириличног писма, као разлог блокаде приватне поште. Зато остављам овде адресу: ak.aero.edu manki gmail.com i br. mob-a 063 204 270
Стрпај те делове у кутију и пошаљи ми АКС-ом и саченај 7 дана, да се врати исправан, ако је механички квар био проблем. Плати само поштарину...

Zoran_M:
Обрати пажњу на равномерно затезање главе вијцима. Испод вијака нема ослонца, па савијају ивицу главе и вероватно је то био један од разлога пуцања компресионог простора.
Када клип дође у горњу мртву тачку, осети се повећан отпор и крцкање лежаја. Вероватно је површина оштећена и може се делимично отколонити сметња закретањем оба прстена котрљајућег лежаја (на радилици и у кућишту) за 90 степени. Пре закретања обележити фломастером почетну позицију.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version