RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly4Fun IV. Palic 2009

<< < (9/16) > >>

coka:
 Sve pohvale na trudu i organizaciji, nasim Subotickim prijateljima.
 Vredelo je preci svaki kilometar.
 Po prvi put nas je u ovom kasnom terminu posluzilo vreme. Do duse jeste bilo vetrovito, ali je atmosfera bila na nivou, pa niko nije obracao ni paznju.
 Ono sto ce definitivno meni ostati u secanju je da smo se juce stvarno i naleteli. Ja sam napravio 4 starta sa SU 31, a vidim da ima i mnogih koji su jos vise leteli.
 Od krahova, jedino je Zoliju zafalilo pola metra sa T-rex-om 450 i Englezu, jedno 1m do krosnje drveta.
Molim vas da obratite paznju na Mirceta u krosnji drveta.
 Da mog pobratima za bilo koje pare zamolite da se popne, sigurno bi rekao nesto kao " Ta mani me'', ali juce je sam, za minut otisao na vrh.
 Ipak je i ovo dokaz evolucije...
Salim se, naravno.
 Kao najlepsa dva iznenadjenja, mali Peka iz Sapca i mali n3mke, cije ime cu od sada uvek pisati velikim slovima N3MKE.
 Svaka cast.
Englez nas je razveselio svojim lomom, koji je u najmanju ruku bio komican i model nije puno ostecen, ali i vedrim duhom i osmehom koji mu nije silazio sa lica.
 Neka sada slike kazu ostalo.
Siguran sam da ce mo o ovom skupu jos podosta pricati i pisati

I naravno, kao slag na tortu, juce je nasem velikom drugaru Bati iz Novog Sada (batans), bio rodjendan, 34-i cini mise.
Nakon letenja, proslavilo se u ovom prelepom ambijentu

mirce:
Da, da, 34-ti od kad je dobio zlatni sat za 25 god. radnog staza...

adam:
  dan ranije ista lokacija pad u sumu!!

cheky:
    Cestitke Suboticanima !!!
Odrzali su lekciju iz organizacije , dobre volje i kulinarstva svima nama iz NS i BG.
Pozdrav i do skorog vidjenja (mozda i na Ceneju).

marko:
 (res)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version