RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly4Fun IV. Palic 2009

<< < (11/16) > >>

SloMi:
Iako sam uoci susreta najavio da necu moci doci, planovi su se promenili i ja sam ipak dosao na Susret RC modelara. I nisam se pokajao, bilo je uzivanje videti sve te modelare, njihove lepe modele, akrobacije i dobro letenje. Cestitam organizatorima na uspesnoj organizaciji, i sveopstem dobrom raspolozenju svih prisutnih.  

Ja sam malo osuncao i provetrio svoj stari/novi Mini Delfin, pozdravio se sa starim drugarima, popricao o novostima u svetu RC avio modelarstva i osvezenih mentalnih baterija srecno stigao kuci u svoj Novi Sad, zaleci sto i Novi Sad nema jednu takvu livadu u blizini.    

englez:

sta ja zaista govarim Mirce tu......'Je da svako moze da sleti avion na pistu' to je laku.   :mhm

Samo iskusni piloti mogu da slete na vrh drveta.    :big smile

tvoj problem je.... neme drveca za vezbanje na Ceneju.   (nene)

SloMi:
Evo jos malo slika

GILE:
Al je meni bilo lepo   (yay) druzio sam se sa ljudima koje dugo nisam video  ()-() leteo i jeo predivan GULAS. Cast mi je sto sam bio.  (res)
Hvala organizatorima na predivnom danu.  3aa

Davor:
Prikljucio bih se mnogobrojnim cestitkama na dobroj organizaciji  (res),zahvalio se na gostoprimstvu  ()-() ,i izrazio licno zadovoljstvo prisustvom velikog broja ucesnika,sjajnim performansima i u celini sjajno provedenim danom  oo)) .
Veliki pozdrav svima

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version