RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Fly4Fun IV. Palic 2009
SloMi:
Iako sam uoci susreta najavio da necu moci doci, planovi su se promenili i ja sam ipak dosao na Susret RC modelara. I nisam se pokajao, bilo je uzivanje videti sve te modelare, njihove lepe modele, akrobacije i dobro letenje. Cestitam organizatorima na uspesnoj organizaciji, i sveopstem dobrom raspolozenju svih prisutnih.
Ja sam malo osuncao i provetrio svoj stari/novi Mini Delfin, pozdravio se sa starim drugarima, popricao o novostima u svetu RC avio modelarstva i osvezenih mentalnih baterija srecno stigao kuci u svoj Novi Sad, zaleci sto i Novi Sad nema jednu takvu livadu u blizini.
englez:
sta ja zaista govarim Mirce tu......'Je da svako moze da sleti avion na pistu' to je laku. :mhm
Samo iskusni piloti mogu da slete na vrh drveta. :big smile
tvoj problem je.... neme drveca za vezbanje na Ceneju. (nene)
SloMi:
Evo jos malo slika
GILE:
Al je meni bilo lepo (yay) druzio sam se sa ljudima koje dugo nisam video ()-() leteo i jeo predivan GULAS. Cast mi je sto sam bio. (res)
Hvala organizatorima na predivnom danu. 3aa
Davor:
Prikljucio bih se mnogobrojnim cestitkama na dobroj organizaciji (res),zahvalio se na gostoprimstvu ()-() ,i izrazio licno zadovoljstvo prisustvom velikog broja ucesnika,sjajnim performansima i u celini sjajno provedenim danom oo)) .
Veliki pozdrav svima
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version