RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly4Fun IV. Palic 2009

<< < (13/16) > >>

IVAN3D:
I sta reci a ne zaplakati  :'(!!!

I ovoga puta sam zbog $%@^#$^@  (___) posla bio sprecen da dodjem i uzivam, imam utisak da cu zaboraviti da letim  :sljus jer dugo nisam imao priliku za to ali tesim se da ce bar sve sto sam do sada naucio da se dooobro slegne pa cu leteti jos bolje  (yay) :hehe kad se konacno dokopam vremenai stanice.
Sve u svemu zao mi je sto nisam video mnoge ljude i njihovo letenje ali cu Vam verovati na reci pohvale za neke u smislu napredovanja u letenju i neka se tako i nastavi nema razloga da budemo losiji od drugih!
Nedostatak vrhunske opreme i modela nadoknadicemo ucenjem na tezi nacin ali zato kada se jednom (za par svetlosnih godina) dokopamo i mi te tehnologije sve ce da im bude jasno!!!

Pozdrav svima i nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom pa da ukrstimo palice i da se dobro druzimo i provedemo!!!

Ivan

Aleksandar:

coka:
Podstaknut pitanjem mog pobratima Mirceta, upustio sam se u veliku istragu oko pomenute, simpaticne persone, koja na jednoj od slika cuci pored Baneta.
 Mnogima koje sam pitao, doticni se ucinio poznat, kao kroz maglu, ali niko mi nista poblize nije znao reci.
 Kod raznih ljudi, sa kojima sam nekada bio u kontaktu, za koje sam mislio da mi mogu pomoci, raspitivao sam se, ali bez uspeha.
 Pregledao sam razne dosije FBI-ja, CIA, MI6, SDB-a...ali izgleda da je doticni kao duh, svuda se pojavljivao, ali ga niko nije video.
 Jedno vreme mi se cinilo da je on sin Arsena Lupena, ali smo detaljom analizom shvatili da pretpostavka nije tacna.
 Pokusao sam da zamolim moje drugare da modernom tehnologijom skeniraju upecatljive crte lica, ali se kompijuter pregrejao pokusavajuci da analizira doticnog.
 Skeniranje zenice....opet nista.
 Vec na izmaku snaga, vidno slomljen nakon visednevne potrage, polako me savladavao san...a onda me nazvao nas drug ENGLEZ (dvokrilac na drvetu).
Uz kafu, onako vise iz ocaja, pokazem mu fotke, a on kao iz topa..."Ja znam taj covek, to je  WOLFY EYE"
 I tako, trud se isplatio,

mirce:
Nisi jedini koji se raspitivao za identitet persone sa slike...

Po mojim saznanjima pojavljuje se pod vise imena, verovatno da zavara trag, tako da ga neki znaju kao Cheky, drugi kao Opticar, neki ga zovu Oko, a, cuo sam da je na njegovom novom warbird modelu vidjeno ime "Flying eye"...
Za ime "Wolfy eye" nisam cuo ali, ne bi bilo lose da nam objasni sta znaci... Ovako mozemo samo da nagadjamo... Gledao sam u recniku: Wolf - Vuk, Kurjak...

Cuo sam i pricu da kad ga je zvao drugar na letenje, doticni je rekao da ne moze jer citiram: "...a, moram popodne i da cepam sljive..."
Posle par dana taj isti drugar pita suprugu od doticnog gospodina, sto nije isao na letenje pre neki dan, sto da cepa sljive po tako lepom danu... a, ona na to veli: "Nije istina da je cepao sljive, meni je rekao da ide na letenje..."...
Sve u svemu ko zna gde je taj bio...  Znaci, namazan je svim mastima a, tako "nevino" izgleda na slici...

Ako je to onaj na kojeg mislim da jeste molio bih ga neka nam se sam javi.... da vise ne lutamo u ne znanju...

Until next fly, bue, bue, Flying eye...

coka:
 Ajoj, brate mili, izgleda da smo zagrizli vise nego sto mozemo da sazvacemo.
 Kao prvo, danas sam na google translatoru pokusao da otkrijem znacenje nadimka "Wolfy eye".
 Nista pametno nisam otkrio, jer ispada da je najlogicniji prevod "Kurje oko" i sada mi tek nista nije jasno...mora da je to neka sifra.
 Klupko se razmotalo kada sam popricao sa Banetom "brainstorm"-om, koji je vidno zabrinut za nase i svoje zdravlje i zivot uopste, rekao da on  nije video nikoga pored sebe, te da je slika sigurno vesta fotomontaza.

Ipak kasnije, otvorio mi je dusu i rekao da se okanemo istrage, jer je doticni iz VETERNIKA.
 Navodno je u mladjim danima bio sef kriminalne grupe koja je harala ovim ozloglasenim delom grada. Izmedju ostalog kriv je za vise desetina dela, od kojih je najteze sto je nekoliko puta pozvao lift u zgradi, a zatim pobegao, cime je rabio drzavnu imovinu.
 Takodje je cesto vidjen kako penzionerioma rusi figure saha u parku, a zatim nestaje bez traga.
 Pokusacu da ponovo kontaktiram ENGLEZ-a i mislim da bi sve van toga moglo biti cisto samoubistvo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version