RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Ostruznaja do jaja
marko:
--- Quote from: zajo on September 26, 2010, 02:06:52 PM ---Of kako sam li ovo propustio ???
Kakvo letenje covece LUDILO oo)) i odlican video,najbolji do sad :)aplauz
I spusti bre to,vreme je (res)
--- End quote ---
Hvala, hvala torima! (pijemo)
Sledeci torque roll ce biti na 5cm od zemlje! :big smile
marko:
Ako ste mislili da se u Ostruznaji dangubi i da se ovo lepo vreme nije iskoristilo za letenje, zeznuli ste se lol
Posto mi je, trenutno, u floti od aviona samo GP Extra 300, nisam mnogo morao da se razmisljam sta da letim. :big smile
Mada se to ne vidi na snimku, extrici sam dusu vadio tih dana. :jaki:
A kako radi knife edge spin je prosto neverovatno. :superman:
Avion su Ameri odradili zista strava (za razliku od H9 Extre), tako da se nisam plasio da ce se avion raspasti u vazduhu, sto se ne bi moglo reci za H9 Extru, cak i pored doooosta ojacavanja.
Nago, slike, a i vidoje govore bolje od 1000 reci, tako da uzivajte.
E, da, zbog obaveza, Iva nije mogla da snima ovog puta, tako da je cale uleteo za kamermansko mesto, tako da mu ne zamerite za scheise video. :_D
I vidoje ....
Naravno, pojacajte muziku ...
Da, dajte neki komentar, kakav god bio, dobar je nego nikakav. ;namig
flugzeug:
Divan model :big smile
Miki Va:
Mare doktorirao si zanat ,uvek volim da pogledam tvoje i Zajine majstorije :)aplauz
(pijemo)
jrlotpi:
Trebao bi razmisljati o nekoj zverki ,covek kada te gleda kako letis pomisli da je jednostavno.
Ne mogu da zaboravim letenje na extry H-9.
Tvoj jos veci kvalitet je nedostatak sujete u teby,i nacin na koji upraznjavas hoby,u tvom letenju se vidi da letis za sebe i samo za sebe,i zato ono deluje opustajuce i za gledaoca.Mislim da te taj detalj izdvaja najvise i da je to odlika velikih pilota.(posedujes taj redak kvalitet)
Iz tebe kulja Pozitivna energija koju stvaras dok letis koju bacas u prazno,jer malo je ljudi koji mogu da prime taj osecaj od drugih.
Al me krenulo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version