RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Ostruznaja do jaja
zajo:
--- Quote from: JRlotpi on November 18, 2010, 01:16:30 AM ---Trebao bi razmisljati o nekoj zverki ,covek kada te gleda kako letis pomisli da je jednostavno.
--- End quote ---
Размишља,размишља наш Марко и више од тога ;namig
Марко друже до јаја ти је овај модел брате,полудео сам кад га видех првпут. Ја сам те наговорио да понесеш њега у Палич сачаш се?
Иначе H9 екстра није се распала у ваздух :hehe Не стварно,дружим се са њом сваки дан и знам сад свако ребро па чак и сваки део мотора(стварно има две карике :big smile) и могу речи да су крила веома јака и не би се распала у ваздуху никад,труп је стварно на лимит ураџен али и о њега не би бринуо.
Одличан видое glow forever :)aplauz
:)aplauz
marko:
--- Quote from: flugzeug on November 17, 2010, 09:40:50 PM ---Divan model :big smile
--- End quote ---
--- Quote from: Miki Va on November 18, 2010, 01:00:04 AM ---Mare doktorirao si zanat ,uvek volim da pogledam tvoje i Zajine majstorije :)aplauz
(pijemo)
--- End quote ---
Hvala, hvala, hvala.... (pijemo)
--- Quote from: JRlotpi on November 18, 2010, 01:16:30 AM ---Trebao bi razmisljati o nekoj zverki ,covek kada te gleda kako letis pomisli da je jednostavno.
Ne mogu da zaboravim letenje na extry H-9.
Tvoj jos veci kvalitet je nedostatak sujete u teby,i nacin na koji upraznjavas hoby,u tvom letenju se vidi da letis za sebe i samo za sebe,i zato ono deluje opustajuce i za gledaoca.Mislim da te taj detalj izdvaja najvise i da je to odlika velikih pilota.(posedujes taj redak kvalitet)
Iz tebe kulja Pozitivna energija koju stvaras dok letis koju bacas u prazno,jer malo je ljudi koji mogu da prime taj osecaj od drugih.
Al me krenulo.
--- End quote ---
Nebojsa, torima, pa ulepsao si mi dan, zaista. :big smile
Zver stize ove ili sledece nedelje, Sukhoi Su-26 MM od Hangara 9. :jaki:
marko:
Tek sada videh Nedanov post.
Znam bre torima da ti se Extrica svidela, mnogo dobro avionce i ja je isto mnogo volim. :mhm
Steta sto cale nije snimo knife edge i inverted spin-ove, `jerbo ih avionce radi za`ebalo vek.
Nego Nedane, daj popravljaj to cudo i na livadu da ga malo iskidas. :superman:
mirce:
Šta reći za letenje... Kapa dole...
Nego, kolika je ta Extra i kakav set up imaš?
Zajo, ajd "turi" neku sliku na forum kako repariraš Markovu ex pticu...
Pozdrav
Mirče
marko:
Mirce, to je ovo avionce http://www.greatplanes.com/discontinued/gpma1365.html sa O.S. max 1.60 FX, Bisson Pitts izduvom, 18X6 Bielom ...
Raspon je koji centimetar manji od 190cm.
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version