RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Ostruznaja do jaja
marko:
Kao sto nasliiv kaze:DO JAJA!!!
Motor radi sada kao nov, da li je bilo do elise (Dule), ili zbog svecice (Dejan) ili zbog cadji (Gosn. Gile), ali sada kida!!! :big smile
Top rpm. 9000, ler 2000 rpm., a Yak hoveruje tik iznad moje glave na otprilike pola gasa.
Samo jedan let napravljen danas oko 18h od desetak minuta, morao sam da slecem posto mi je svirao alarm zbog prazne baterije u predajniku.
Nema fotki, posto je cale hteo da gleda kako letim.
Novi update u subotu, ako ne bude bilo neko krs vreme.
Zahvaljujem se ekipi u sastavu Dule, Dejan i Gosn. Gile na pomoci!!! :)aplauz
Dejan Dobricki:
vrati staru svecicu pa ces videti da sam JA u pravu (yay) :hehe
magic:
Kada sam bio mladji vozio sam motocross. Imao sam Fantic-a od 125ccm koji za ono vreme ('83) imao fantasticnih 33ks na 12.000 o/min. Secam se da je "jeo" jednu svecicu nedeljno. Vremenom sam slusanjem naucio kada ce svecica tacno da crkne. Prvo se progresivno smanjivao maksimalni br. obrtaja koji je motor mogao da postigne, onda je na maksimalnom broju obrtaja dolazilo do vrlo cudnog zvuka motora. Zvuk je bio "mrljav" isprekidan i motor nije mogao da "naskoci" na trubu. Posle toga, relativno kratko bi svecica otisla u vecna lovista. Ako ovo moze da bude od pomoci (work).
poz
jrlotpi:
mislis da trokira motor
GILE:
Ma zar je vazno ko je u pravu ako motor radi kako treba i donosi zadovoljstvo svom vlasniku. Marko uzivaj u tom motoru samo cesce pregledaj vezu karter karburator i krimer auspuha to su mu slabosti voli da se odvija.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version