RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Ostruznaja do jaja
englez:
Ja sam mislio ja leteo tamo danas.
To je put pored reka Sava u Novi Beograd?
Lepo mesto sa modeli.
kremic:
--- Quote from: englez on September 13, 2009, 08:47:52 PM ---
--- End quote ---
Ovo mesto gde smo Marko i ja juce leteli, jeste u produzetku puta savskog nasipa od Novog Beograda, prodjes ispod Ostruznickog mosta (auto put) i zelesnickog mosta.
Mi to nismo morali da prolazimo jer tu je Marko nastupio sa svojim gliserom "Siljka" (jel tako Markoni, jel ga tako zoves :) ), jer smo bili na staroj strani Bg-a u Ostruznici, i samo smo "preplivali" na stranu gde smo leteli.
ALi imas CEO savski nasip za letenje, kada se zavrse blokovi na N. Bg-u, pa eto do mesta gde smo mi bili i jos dalje (uzvodno uz Savu) mesta koliko hoces za letenje.
englez:
--- Quote from: kremic on September 13, 2009, 09:19:44 PM ---
--- Quote from: englez on September 13, 2009, 08:47:52 PM ---
--- End quote ---
Ovo mesto gde smo Marko i ja juce leteli, jeste u produzetku puta savskog nasipa od Novog Beograda, prodjes ispod Ostruznickog mosta (auto put) i zelesnickog mosta.
Mi to nismo morali da prolazimo jer tu je Marko nastupio sa svojim gliserom "Siljka" (jel tako Markoni, jel ga tako zoves :) ), jer smo bili na staroj strani Bg-a u Ostruznici, i samo smo "preplivali" na stranu gde smo leteli.
ALi imas CEO savski nasip za letenje, kada se zavrse blokovi na N. Bg-u, pa eto do mesta gde smo mi bili i jos dalje (uzvodno uz Savu) mesta koliko hoces za letenje.
--- End quote ---
Razumem, zenina Tata imate vikendica 200m pre Ostruznici most. Posle aeromiting danas mi idemo tamo I ja imao mali avion u gepek. malo letim, malo klopa, malo letim i dajle, Lepo bio. Sledicni put dolazim sa glow avioni. ()-()
marko:
Da, da, ,moji matorci imaju kucu i splav u Ostruznaji.
Tacno preko puta splava je mesto za letenje, a prelaz preko reke je sa cuvenom "sikljom".
Ovo je mesto meni veoma interesantno, posto mi je na 15 minuta od kuce (da ne mora da se prelazi sa camcem, bilo bi na 5 minuta!). :)aplauz
A pri tome postoji asfalt na koji se slece (pogledajte fotke), tako da ne moram da se peglam sa motornom kosacicom. (:sok:)
Pravac asfalta je sever -jug.
marko:
I juce (subota 19) i danas (nedelja 20) je palo letenje u Ostruznaji. :)aplauz
Steta sto sam bio sam. :sljus
Moj cale je super fotograf zato fotografija nema posto su toliko dobre da na primer oslobadjaju od vojske!!! :hehe
Sutra cu jos jednom pogledati da li ima neka koja vredi pa kacim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version