RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Ostruznaja do jaja

<< < (20/35) > >>

Dejan Dobricki:
daj nekih slika kako si resio neke stvari na njemu itd itd

poz

marko:
Evo ga Deki ....    http://rcfly4um.org/index.php?topic=4283.0

chupko:

--- Quote from: marko on May 05, 2010, 12:16:36 PM ---
--- Quote from: zajo on May 05, 2010, 06:23:23 AM ---Kakav avion!!!!! (:sok:) Ludilo.
Cestito avion i uzivaj.

--- End quote ---

Hvala Nedane!  :big smile

--- Quote from: zajo on May 05, 2010, 06:23:23 AM ---Nego vidim brzo si se opustio sa njime:harier rolse,inverted hariere cak i triger malo (res)

--- End quote ---

Greota je ovakav avion voziti u krug.   :superman:

--- End quote ---
Marko druze samo przi.Ko reskira taj uziva.Letis za medalju.Avion ti je do džadža a motor još bolji.Sve mogu da shvatim ali kako pistu pogodis na kraju to nemogu.Ja bi omašio OS MAX-a mi.A jeli,jesil to kod nekog privatnika učio ili si samouk? ()-()

marko:

--- Quote from: chupko on May 14, 2010, 12:03:26 AM ---Marko druze samo przi.Ko reskira taj uziva.Letis za medalju.Avion ti je do džadža a motor još bolji.

--- End quote ---

Cupko legendo!
Za(h)valjujem na drugarskoj podrsci. :big smile

--- Quote from: chupko on May 14, 2010, 12:03:26 AM ---Sve mogu da shvatim ali kako pistu pogodis na kraju to nemogu.Ja bi omašio OS MAX-a mi.

--- End quote ---

Ko zna zna, a ko ne zna, taj leti na L.Jarku, 13.maj-u ili nekoj drugoj sirokoj livadi. lol
E, salu na stranu i ja sam se to pitao :sljus
Put je samo 4-4,5 metara sirok, i potrebno je malkice iskustva i za poletanje i za sletanje, specijalno kada duva vetar sa boka.

--- Quote from: chupko on May 14, 2010, 12:03:26 AM ---A jeli,jesil to kod nekog privatnika učio ili si samouk?

--- End quote ---

Ucio sam kod Master Jedi D.Kremica i kod Master Jedi P.Smiljanica. ;namig

Lazo:
E aj sad ako sme Krema da kaže - od koga je on učio sletanje lol :_D

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version