RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
DRUZENJE NA SAVSKOM NASIPU 20.04.2008.
Lazo:
Vrme predivno, sunce sija, vetar nikakav, a trava d'ovde...
Vidimo se danas na Savskom nasipu. Nemoj da neko nije dosao, bice mu zao - sigurno.
Pozdrav
IVAN3D:
Upravo sam se vratio sa letenja i bilo je super ako zanemarimo sunce koje nas je przilo zestoko!!!
Ja samo zelim da pohvalim Nikolu (SABURO) koji je leteo malo je reci fenomenalno jer davno nisam video toliko precizan i isplaniran let jednostavno napredovao je neverovatno!!!
Svaka cast Nikola nastavi tako i bices sigurno jedan od najboljih kod nas!!!
Naravno ne zelim da omalovazavam druge jer celo drustvo koje se skuplja leti odlicno ali sam samo hteo da pohvalim gore pomenutog jer stvarno leti fenomenalno!!!
Ako je neko slikao neka postavi slike!!
Ivan
SABURO:
...sta reci.., hvala na lepim recima :). Sugestije i reci hvale znace puno, pogotovo kad su upucene od strane iskusnijih RC pilota. Inace ne bih tako leteo ( malo slobodnije ) da mi Dule nije nastelovao motor, do te mere da je nadmasio sam sebe ;).
Jos jednom hvala, Nikola.
;)
dule:
Evo malo slika sa Nasipa.Nasip je velikim slovom zato sto je postao institucija.
Bilo je veoma toplo i bez vetra.Svi su lepo leteli ali izuzetak je Saburo.Precizan i planiran let koji me je odusevio.
Magic i njegov SebArt Sukhoj i Kyosho
Learning class
Jeremicev kraljevski Swalow (reborn),po meni bolji i lepsi od originala
Super Air by Saburo,izuzetan model.
Ivancevic odmara pored svog Geminija.Ovladao je modelom.
Chupkov J-3 Cub.
Funtana by Cika Radovan.Model mi je ustupio Cika Radovan i moram priznati moja najbolja kupovina do sada.
Model je svemoguc u vazduhu ali treba nauciti vladati njime sto ja jos pokusavam.
Cika Dragisa(GILE) odmara u ladovini tranzita.
Cika Kariklic(GAGI) potpuno ovladao pilatusom sto nam je i pokazao u drugom letu.
Dobavljaci robe odmaraju u ladovini.
Jeremiceva Kraljevska flota.
Cika Preza steluje.
De si Dragisoo!
Super Air u vazduhu.
Bio je i heli.
Mile u akciji sa Spitfireom i Extrom 300.
dule:
Evo malo slika stanica i opreme.
Ivancevicev Graupnerov MX-12
Chupkov JR XF-421
Hitec Optic 6,vlasnistvo moje malenkosti
Jeremicev JR XP-6102
Ivanov Graupner MX-16s,u karbonskom stalku.
Magikov Multiplex Cocpit SX
Evo slika Magikovog flight boxa i opreme.Zadivljujuce zar ne?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version