RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA

Програм - софтвер за нацрте авиона

<< < (3/4) > >>

Dakyle:

--- Quote from: GILE on December 04, 2009, 08:08:24 AM ---Pogledaj ovo dali te zadovoljava
http://www.devcad.com/eng/devfus_frame.htm

--- End quote ---
Ima li ovog programa u krekovanoj verzjii? i ako ima neki link bili bi zanimljivo

pozdrav

marko:
Dakyle, pa moras malo da proguglas za tako nesto.
Posto je mininova od pre nedelju dana legalna, probaj na:warez-bb ili pirates bay.
Ako ti trebaju profesionalni programi tipa CATIA, AutoCAd ili ProEngeneer, javi mi se na PP, nabavi prazne DVD-jeve i dodji kod mene da ti ih narezem, za bedza naravno. :mhm

Dakyle:

--- Quote from: marko on December 04, 2009, 06:13:07 PM ---Dakyle, pa moras malo da proguglas za tako nesto.
Posto je mininova od pre nedelju dana legalna, probaj na:warez-bb ili pirates bay.
Ako ti trebaju profesionalni programi tipa CATIA, AutoCAd ili ProEngeneer, javi mi se na PP, nabavi prazne DVD-jeve i dodji kod mene da ti ih narezem, za bedza naravno. :mhm

--- End quote ---
Hvala marko,
Na Warez bb sa trazio krek za  devcad ali bezuspesno...auto cad i ostale stvari imam...tako da te necu uznemiravati zbog toga, e sada me zanima Catia kakva je?? iz tvog iskustva naravno

marko:
CATIA je najbolja(dobro Gile i Proengenieer nije los), tu nema sumnje, ali se postavlja pitanje za sta ona tebi konkretno treba, to jest koje bi poslove odradjivao?

Dakyle:

--- Quote from: marko on December 07, 2009, 01:13:27 PM ---CATIA je najbolja(dobro Gile i Proengenieer nije los), tu nema sumnje, ali se postavlja pitanje za sta ona tebi konkretno treba, to jest koje bi poslove odradjivao?

--- End quote ---
Konkretno radim u ArhiCadu, pa mi nece bti problem (bar bi trebalo da lako savlada Recimo Catiu), zanimama me projektovanje modela sa mogucnoscu plotovanja plana, delova i obavezno da moze da se podesi za CNC secenje ili secenje laserom

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version