ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Problem

<< < (3/3)

doajen:
Pretpostavljam da problem baterija nisi resio,  a, prema "savetima" koje si dobio na forumu neces nikada ni resiti, javi se na tel. 124 194;ili se javi/posalji poruku na mob. 0638066100 pa cemo veoma lako i brzo resiti problem!Ja sam na N.B. kod Genex-ove kule. Pozdrav Doajen

doajen:
Da ne bi doslo do burnih reakcija na moj post Posejdonu (pisao sam ga kao P.M., ali je otisao na sajt??!), saveti su u redu, uz mali propust da mu se nije objasnilo da on ima dve vrste baterija E-Max i Dualski od kojih jedna ima XHP prikljucak za punjenje a druga EHR prikljucak. Poznato je i vama da su se proizvodjaci "zastitili" raznim prikljuccima (PQ- Polyqvest i Hiperion; XHP- Align, Dualski i Walkera; EHR- Kokam, Graupner, Robbe i E-Max, i FTP- Thunder,Flight Power i MPX) Ja sam se upravo vratio sa takmicenja na kome je 90% takmicara dopunjavalo baterije sa ovim (malo sporim, ali odlicnim punjacima-balanserima! ), Ja ih imam dva i ni jedan nije zakazao. Cak , jedan, Turnigy uz naznatnu obradu plastike prikljucka  moze da puni i XHP i EHR ! Uz izvinjenje ako sam Vas bilo cime povredio, srdacan pozdrav Doajen.

Yu-men:

--- Quote from: doajen on October 21, 2009, 06:38:50 PM --- a, prema "savetima" koje si dobio na forumu neces nikada ni resiti,

--- End quote ---

(kush)   

(nono)
Nije bitno gde i kome je napisano, vec kako je napisano.
Drago mi je da nisi mislio tako, ali moras priznati da zvuci provokativno.

Pozdrav

P.S.  (thumb) Svaka cast, uspeo si da se ispravis pre nego sto sam stigo da odgovorim.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version