RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

O.S. Max GT 55

<< < (4/5) > >>

sasa:
Magik

nisam znao da se razumes u sus motore jer to nisi predstavljao do sada na forumu a i koliko znam preferiras elektro pa sam mislio ...pa ovaj nema pojma o sus motorima :sljus a ovamo nesto komentarise.
Moras priznati da na ovom forumu ima smesnih komentara :_D i deljenje nekih saveta a pojedinci pojma nemaju o onom sto pisu :hehe a vole u sve da se butaju.
Lepo je procitati svacije misljenje ali nije lepo da nekog nesto savetujes a da za to nisi kompetentan ili da ti je to struka.
Zato mnoge stvari koje procitam na forumu uzimam sa dozom rezerve osim ljudi koje sam upoznao preko foruma ili licno na skupovima.

Vidimo se 24-tog  4e

SASA

magic:

--- Quote from: sasa on October 13, 2009, 12:10:49 PM ---
Vidimo se 24-tog  4e

--- End quote ---

()-()

poz

jrlotpi:
Japanci su na prvom mestu skromni,te se iz toga mogu izvuci pogresne procene,  ko je pametniji?
Dobro je sto te imamo Magic ,sto imas vremena da istrazis sve sto moze da zanima neiskusne i iskusne modelare i to prezentujes na forumu.
Nije svima internet dostupan u istoj meri.
pozz.

marko:
O.S. Max pravi najbolje serijske dvotaktne glo motore na svetu!
Ko ne misli tako, nema pojma o motorima, ili nikada nije procitao nijedan podatak o O.S.-u ili nikada ga nije posedovao ili je sponzorisan od strane neke druge kompanije (ciganin hvali svoga konja).
To je dokazano godinama uspeha na svetskim takmicenjima:sto u avionima, sto u helikopterima, camcima i automobilima.
Da ne govorim o milionima zadovoljnih modelara (kao sto sam ja) sto koriste O.S. motore za uzivanje i zajebanciju.
Ako neko zeli i da napravi bolji(citaj isti)motor, to mora da uradi u uslovima male serije, jer ce samo tako moci da postigne ono sto u serijskoj proizvodnji postize O.S.
To je zbog iskustva koje O.S. ima (pravi motore pre drugog svetskog rata), strucnjaka i masina koje imaju.

Evo jednog Americkog primera male serije: http://www.rcuniverse.com/forum/m_8862472/anchors_8862472/mpage_1/key_/anchor/tm.htm#8862472
A Magic nam je vec dao primer Italijana koji isto pokusavaju da se probiju, u Nemackoj imamo 3W ....
Ali O.S.Max je nejbolji, ostalo je druga liga.

jrlotpi:

--- Quote from: marko on October 14, 2009, 12:14:16 PM ---O.S. Max pravi najbolje serijske dvotaktne glo motore na svetu!
Ko ne misli tako, nema pojma o motorima, ili nikada nije procitao nijedan podatak o O.S.-u ili nikada ga nije posedovao ili je sponzorisan od strane neke druge kompanije (ciganin hvali svoga konja).

--- End quote ---
Ja mislim da je Magic u pravu.
Nisu Japanci najpametniji

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version