RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

RC LETENJE BEOGRAD 2009

<< < (10/19) > >>

SABURO:

--- Quote from: kremic on October 23, 2009, 01:05:25 PM ---Molba /pitanja Organizatoru :

1.Vreme okupljanja (neka orijent. satnica)

2. I ako imate neka konkretna saznanja vezana za radove na nadvoznjaku kod petlje Batajnica. Jeste da se radi jedna kolo. trazaka i to iz smera Novog Sada Ka Bg-u.  DA li ima to uticaja na guzvu na putu od Bg-a ka aerodromu "13 maj"? Obicno se "guzva iz jedne trake lako "reflektuje" i na traku koja se navodno ne radi. Cisto da ukalkulisemo potrebno vreme za dolazak.

Ovo je danasnje stanje na drumovima od Auto-Moto Saveza Srbije :

"Na autoputu E-75, Beograd-Novi Sad, na nadvožnjaku kod petlje Batajnica, u toku su radovi na sanaciji kolovoza. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu usmerava se semaforskom signalizacijom pored nadvožnjaka i preseca Batajnički put („stari“ magistralni put Beograd-Novi Sad). Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, a stalno je prisutna i saobraćajna policija. Predviđeno je da radovi traju do 01.11.2009"

--- End quote ---

--- Quote from: Dejan Dobricki on October 23, 2009, 09:49:39 PM ---kremo danas sam prosao oko 6ice znaci hrkljus prema bataji od beograda mislim na iskljucenje ,za novi sad picis, i jos gore kada ides iz novog sada jer kada ides iz beograda ka n.sadu ides preko nadvoznjaka a iz novog sada moras da se spustis na batajnicki put i opet gore, tako da jbs pandure secite kod pumpe vi koji idete iz beograda e sad ne znam kakva je generalna guzva subotom prepodne

vidimo se

--- End quote ---

U sustini u jutarnjim casovima tokom radnog dana su katastrofalne guzve. Ko ide iz grada neka sece kod pumpre ( ili bolje receno kod privatnika ) i pravac aerodrom, a oni koji dolaze iz pravca NS-a, spustaju se dole na batajnicki i ponovo se penju na autoput. Ne bi sutra trebalo da bude neka guzva, s obzirom da je vikend!!

Vidimo se sutra

pozz

misha:

U sustini u jutarnjim casovima tokom radnog dana su katastrofalne guzve. Ko ide iz grada neka sece kod pumpre ( ili bolje receno kod privatnika ) i pravac aerodrom, a oni koji dolaze iz pravca NS-a, spustaju se dole na batajnicki i ponovo se penju na autoput. Ne bi sutra trebalo da bude neka guzva, s obzirom da je vikend!!
Vidimo se sutra
pozz
[/quote]

ma super sto si objasnio onima iz beograda da treba da skrenu kod pumpe tj privatnika i sl. pa valjda beogradjani znate kuda idete od beograda i gde su vam precice kada je guzva?.
bolje malo podrobnije objasnite nama iz "spoljasnjosti" o kojoj pumpi tj privatniku se radi tj kuda proci.

pozdrav

kremic:

--- Quote from: Dejan Dobricki on October 23, 2009, 09:49:39 PM ---kremo danas sam prosao oko 6ice znaci hrkljus prema bataji od beograda mislim na iskljucenje ,za novi sad picis, i jos gore kada ides iz novog sada jer kada ides iz beograda ka n.sadu ides preko nadvoznjaka a iz novog sada moras da se spustis na batajnicki put i opet gore, tako da jbs pandure secite kod pumpe vi koji idete iz beograda e sad ne znam kakva je generalna guzva subotom prepodne

vidimo se

--- End quote ---

Hvala za info, predpostavio sam da je tako ali sto ti velis, mozda zbog vikenda i jutra bude ta guzva podnosljivija.
Ipak sigurnije je zbog toga onda malo i poraniti .
Poz.

SABURO:

--- Quote from: misha on October 24, 2009, 12:24:11 AM ---
Vidimo se sutra
pozz

--- End quote ---

--- Quote ---ma super sto si objasnio onima iz beograda da treba da skrenu kod pumpe tj privatnika i sl. pa valjda beogradjani znate kuda idete od beograda i gde su vam precice kada je guzva?.
bolje malo podrobnije objasnite nama iz "spoljasnjosti" o kojoj pumpi tj privatniku se radi tj kuda proci.

pozdrav

--- End quote ---

U ovom slucaju sam objasnjavao coveku koji je i pitao ( Kremicu ), koji je iz Beograda i koji je prvi spomenuo secenje pre pumpe Braca Crnomarkovic.
Privatnici = saobracajna policija koja zakupljuje raskrsnice i tarifira po slobodnoj proceni ( nadam se da je sada jasno ).
Pri tom, imate nekoliko postova ranije i mapu koju sam postavio i na kojoj se jasno vidi/pise pumpa i pravac gde bi trebalo da se skrene sa autoputa ka aerodromu, e pa bas na tom mestu su uvek privatnici i to je to mesto koje je skretanje pre pumpe Braca Crnomarkovic. 
Vodite racuna o brzini vozila, jer su uvek naoruzani radarom!!!

pozdrav

kremic:
 (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb) (thumb)

Ovim prilikom bih se zahvalio Organizatoru danasnjeg "RC Letenja BGD 2009", na odlicnoj organizaciji, super drustvu, raspolozenju a ujedno bih zamolio  istoga, da od danas pa nadalje i ubuduce "ONOG" s "Novi" Beograd modelara-zajebanta, radno sposobnog penzosa UKLONI od kotlica i od razno raznih bocica koje nosi sa sabe pa sipa a ne procita uputstvo!
Neka covek bolje leti modele :)
I dalje mi "zvoni" u glavi od one ljutine u onog EXTRA gulasu koji je bio sprepljen za takodje 10+++.
Momci BRAVO i sve cestitke, zaista mi je  bilo prijatno danas biti s vama svima kao i sa svim ostalim gostima skupa.
TNX
 :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version