RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2009
misha:
Pitenje za Gileta. Gde ima da se kupi onaj model sto se na Lazinoj prvoj slici vidi sa leve strane.
ako moze neke tehnicke karakteristike (sirina, visina, potreban potisak, koliki otpor pruza i sl).
unapred hvala.
Lazo:
Evo još malo slika:
jrlotpi:
Posle foto story ,zalim sto sam bio opravdano sprecen da dodjem na skup ,i trenutno pisem ove redove i pustosim frizder ne bi li sprecio nadiranje kiseline posle pregledavanja foto price.
coka:
Iako me prehlada vec dobro smlatila, ipak sam se pojavio na ovom skupu. Organizacija skupa u ovo kasno doba je velika lutrija, ali izgleda da je u svemu bilo i pomalo srece.
Sve u svemu, vrlo lep skup. Lepo letenje, dobra ekipa. Malo padova.
Drago mi je sto mi se ukazala prilika da dovedem i mog oca, koji je vec zasao u 80-u godinu, i koji je prosle godine mislio da ce ove godine jedino sa neba moci da gleda memorijal u svoju cast. Ali eto, na nogama i sa stapom, uz malu pomoc Saleta i ostalih modelara, proveo je sa nama prelepih 5 sati.
Gulas je bio savrsen, meni licno ni onaj LJUTI nije bio preljut. Mozda su ipak u oba lonca bila isti...
Sve u svemu, lep zavrsetak ove modelarske sezone.
Sve pohvale za elan organizatorima.
saxpg:
Gledam slike i divim se, mi iz Podgorice smo se dogovarali da dodjemo , medjutim svi smo imali nekih obaveza.
P.S.
Moze li neko da mi kaze cija je ona narandzasta DLG jedrilica i koji je model mozda?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version