RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2009
GILE:
Zelim ovde da se zahvalim onima koji su direktno sasluzni za odrzavanje ovog mitinga:
1.- Aerodromu 13-maj Zemun Polje ljudima koji ga vode Bosku i Bleku
1.- Firma NINACOM Beograd sponzorstvom
2.- RedBul prisustvom i konzervama njihovih proizvod podeljeno rukom lepih devojaka
- Lazi kao odlicnom kuvaru sa savrsenim receptima
- Gagiju dobar domacin i devojcica za sve
- Ivanu Jeremic razglas
- Magic-u ljusti krompire kao pravi kuvarev pomocnik
- Dukiju covek za mikrofon i nabavku
- Prezi strucnjak za crni luk u opste ne suzi dok ga ljusti
- Cupku kompozitor i kant autor muzike na letilistu
- Nikoli jos je mlad i ne ozenjen pa lije suze na lukac
- Ivanu ljubi ga majka odlican fotograf i pomocnik u kuhinji
- Pseni video snimanje i montaza
- Braneku montaza satora i sredjivanje livade
- Goranu finansijska podrska
- Milanu zmajaru i fotografu
cane:
Ko je lik sa beckim tablama na fordu,cini mi se.Voleo bih da ga sretnem i upoznam.Ako neko zna neka mi javi!!!!Veliki pozdrav za sve ucesnike i nadam se da sledece godine dodjem i ja.
Cane
Sava:
(:beer:)Mnogo lepo je bilo,u to nisam ni sumnjao s obzirom na Bg ekipu.Ni kisa nas nije htela,a ni mi nju. Od majstor-Lazinog paprikasa pola sata nisam mogao ni hvala da kazem, mada bih ja jos zaljutio.Nemam reci svi su sve rekli ,mi Mitrovcani smo odusevljeni.
Odgovor Canetu.... radi se o deda Savi iz Mitrovice jednom od najstarijih modelara. Sretno je zaradio penziju u Becu i sada sa unukom posvetio se svetu modelarstva.Znam da cesto odlazi u Bec i mislim da nije problem da stupite u kontakt,jednostavno preko mog e-maila jer deda Sava nije na netu.
Pozdrav svima onima koji su nam priredili onaj lep dan,
Mitrovacka ekipa, (res)
zgrujic:
Evo jos vidoja. Brojke su pogresne, ali snimak nije los.
Miki Va:
Eh kad vidim ove snimke/slike i vase komentare jos vise mi je zao sto nismo i mi iz Valjeva dosli.Licno sam (opravdano) bio sprecen mada smo svi nesto bili u rasulu ovih dana tako da smo nazalost propustili jedan fenomenalan susret sa kolegama :(
Vidim da je organizacija bila na visokom nivou :)aplauz svi su "gutali" sto modele kolega i njihovu umesnost u letenju, sto Lazin gulas :big smile - svi nasmejani i srecni. Gledam fotke hmmmm koliko lepih modela zaista praznik za oci, veoma mi je drago sto vidim da ima dosta zaljubljenika u rc modelarastvo i da hobi ima veliku perspektivu a hvala bogu sad je sve daleko dostupnije nego sto je bilo nekad kad smo se dovijali kako da nam komsija/teca/kum ... donese neki motor ili servo iz inostranstva.
Jos jednom sve cestitke organizatoru ovako lepog druzenja modelara - zaista se imalo sta videti !
Nama ostaje da zalimo sto nismo bili ali sledeci put cemo se mnogo bolje organizovati.
Miki ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version