ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Hjuston...imamo problem:))

<< < (2/5) > >>

atis:
Ne znam...
Vidi ako ti preko usb porta ne radi gas, mislim da nista neces popraviti ni sa bananicama. Znam kako je kad ti ne radi simulator, pa cu probati da ti kazem kako sam ja ( t.j. moj drugar Rolejavascript:void(0);x) resio stvar.
Prvo se pozabavi sa Game controllers i tu pogledaj koliko osa imas i sta se tu pomera kada pomeras palice.
Dalje instaliraj ppjoy i napravi virtuelni joistik.
Posle toga pokreni ppjoyjoy i odaberi za prve cetiri ose rcjoystic a ose ces morati kroz vise interacija varirati dok ne ubodes da sve palice kontrolisu svoje kontrolne povrsine i gas... a predhodno probaj sa rescan joystic moze se desiti da ti odmah se sve poklopi.
Dalje pokreces emulator radis auto detect i igra bi trebalo da sljaka...

Eto nije lako, a nije ni tesko... tako bi trebalo da to izgleda ako ti elektronika fercera... ako je problem do elektronike onda jbg-a...
Pozz

POSEIDON:
Hvala na savetima... :)aplauz..pokušaću i to:))

atis:
Mislim da ces resiti problem... ako ne javi pa cemo da nadjemo resenje. Krucijalno je da u  ppjoyjoy variras ose dok ne dojes do prave kombinacije. A posle nakon sto u emulatoru odradis auto detect uradi u real flight-u channel mapping... ako ti je pre radio simulator ovaj korak ti je poznat, ako ne tu mozes da kanale koji su obrnuli funkciju da vratis u normalu cekiranjem opcije inverse.

marcobc:
imao sam isti problem sa mc12, i jednim stereo kablom. kad sam ga napravio sa mono bananicama opet nije hteo da radi,posto je bio dugacak kabl. kad sam ga skratio na oko 1m,sve je bilo ok. radjeno sa ppjoy

POSEIDON:
Ne vredi ništa..nabavio sam mono bananice kablić...sve odradio po vašim savetima..nekolko puta...i dalje ništa ne reaguje u kontrol panelu... a sistem prijavljuje da vidi virtualni džojstik...ako ima neko sa malo više živaca u BG  :)aplauz..bio bi zahvalan da se vidimo i nekeko rešimo problem  :'( :'( :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version