RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Cane
cane:
Jedva da sam docekao da se vratim kuci i da sa svima Vama podelim svoje prvo iskustvo!Ja sam Canic Boban.Rodom iz okoline Paracina,a vec 5 godina zivim i radim u
austriji.Kako do sada nisam mogao da dozvolim sebi bavljenje ovim hobijem ,iako sam oduvek voleo avione i letenje,od skoro mi se prilika ukazala i tako sam kupio svoj prvi heli
BLADE 400.Vezbao par dana i shvatio da to uopste nije tako jednostavno kao sto izgleda.Onda sam nabavio i WILD HAWK,neku kopiju easy stara i polako poceo da otkrivam tajne
ovog hobija.Nije bas da imam neku mocnu masinu ali od pre par dana sam priustio sebi i :ARTTECH WING TIGER,elektro trener,sa rasponom krila od 1265mm,duzinom od 1170mm i
tezine 1130gr.EEEE,danas je bilo vatreno krstenje kako mene tako i njega.Iskren da budem,usrao sam se pred poletanje,tresle mi se ruke i noge.Ali je na kraju sve ispalo kako
treba,avion prosao bez ogrebotina,malo sam mu izdrmao bubrege teskim sletanjima,(jos moram to da vezbam)ja sam laksi za nekoliko stotina grama znoja i sa osmehom sam
dosao kuci.MOJ PRVI LET!!!!!I moja prva ptica!!!
GILE:
Da si blize pa da te sutiramo kako je red. Ovako samo cestitka :)aplauz
cane:
Hvala gosn Gile! I odmah da kazem da sam mnogo naucio i ovde na forumu od svih Vas,iskusnijih u ovome od mene.Veliki pozdrav za sve clanove foruma,puno letenja i dobrog zdravlja,
Cane
sasa:
Bravo Cane.. :)aplauz :)aplauz :)aplauz.cestitam na vatrenom krstenju...svaki sledeci let bice bolji ali samo bez opustanja,i zapamti samo jedno...razbices ga onda kada budes mislio da si naucio ,to jest kada se budes previse opustio .
Javi se kad dodjes u Paracin pa da letimo zajedno... ()-() ()-() ()-()
POZ... SASA
cane:
Hvala Sasa.Trudio sam se da se ne obrukam,jer kako koji model donesem kuci,zena me nesto bledo pogleda i prokomentarise nesto na rumunskom sto samo ona zna("§$%&%&&/(/)/&)(%§"!§%&&/(((&/()=)/%%§")sta znaci,pa zato i moram da dajem sve od sebe!Kad budem kuci,javljam se obavezno,makar da se upoznamo!pozz,
Cane
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version