RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
DA20 Katana od Diamond Craft
coka:
Zarine, druze
Znam te skoro 20 godina.
Bavili smo se modelarstvom kada je to bilo kao da danas pokusavas u samogradnji da napravis space shutle.
Ti si uvek bio u hendikepu male sredine, gde je bilo mnogo teze naci srodne duse.
Sa osmehom zadovoljstva sam citao tvoje postove, jer su pravi modelarski, sa mnogo razmisljanja i truda.
To je pravo modelarstvo...
Molim te, ohladi malo, pa nastavi. Pravi modelari ne mogu ziveti bez modelarstva.
Problemi, blagostanja...sve to dodje i prodje, a kroz zivot ostane protkano to da smo se lepo druzili i provodili praveci i pustajuci modele.
Ali to sve vec znas i sam.
Ne racuna se koliko puta padnes, vec koliko se brzo ponovo dignes.
Nenad Miklusev:
Dejane,
Kako Coka u postu iznad rece, bar 20 godina modelarimo zajedno, nema potrebe da sve to bacis u vetar.
Oladi, napravi pauzu, uzmi godisnji od modelarstva, pa se prihvati posla kad budes imao volje, zelje i vremena.
Na silu ne ide.
Razmotri i svoje zelje i mogucnosti i okolnosti u kojima radis modele, promeni pristup, promeni vid modelarstva, promene su nuzne i korisne.
Eto, naterao si me da izadjem iz ilegale, u koju se ponovo vracam, ali samo virtuelno, modelarstvo i dalje funkcionise, koga zanima , zna gde ce me naci.
Ne daj se, i izvestavaj nas o razvoju situacije,
Pozdrav,
Tvoj modelarski drugar,
NM
dejan_ts:
U pravu ste drugari ,moram se malo oladiti od svih ovih teshkih zahvata u kratko vreme shto me je snashlo ,imao sam velike usponne i brze padove pa se nadam da ce i ovo tako brzo proci ,kriza je neverovatna kad hocu neshto da sklopim i znam kako ali me muci vreme i onda bi shta bi od neceg dobrog zamisheljnog ono ne moze da ispadne nishta ,zato cu sad na neko vreme da oladim i rasteretim kako bih se mogao posle ponovo navratiti na zapoceto ,
kao shto si rekao coko ovde je jako teshko biti sam u ovom hobiju ,kad su dvojica ili dvoje to je drugacije ,imaju uticaj jedan na drugog i to nekako napreduje ,ali kod mene je sve kontra ,sam sam i nemam sa kim da pricam i da razglabam pa cak i pomognem oko necega ,neki put zamrem u svemu tome ,ali eto oladicu se i krenuti dalje u akciju
do tada pozdrav
sasa:
Pa dokle se bre vise ladis covece.... :_D preladices se :hehe ogrni nesto :sljus mmmm
dejan_ts:
posto je proslo podosta dugo vremena za ovaj model, evo nesto sam kad kad radio kad kad slikao ,setio sam se da imam nesto u telefonu i resio da postavim
naravno ,opet sajt adresa
https://plus.google.com/photos/100149195282270936948/albums/5945889862090816337
to je to do daljnjeg
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version