RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
DA20 Katana od Diamond Craft
dejan_ts:
poklopci tockova ili gace tockova,ovo sam lio sam ,od pripreme pozitiva do izlivanja negativa pa livenje pozitiv skoljke leva desna i sastavljanje, ovo je radjeno po pravon obliku na avionu,kod mene je za tocak 90mm
dejan_ts:
ovako izgleda sastavljeno ukrucivanje trupa,naravno na njemu se kaci prednji nosni trap,rezervoar,prijemnik,baterija i dva mozda tri servo
dejan_ts:
zamisao kako da izvedem nosni stani trap a da nebude u rotaciji levo desno vec u rotaciji duzne ose ,nesto slicno kao kod mercedesa,rotiranjem doca u nagib levo desno,malo cudno ali funkcionalno,ovo sam ovako izabrao kako ne bih opterecivao servo motor puno vec vrlo malo
dejan_ts:
nema sliku elementa gde se kaci zadnji stajni trap ali slikacu i postabicu,oko ovog trapa izabrao sam vazduhoplovni aluminijum koji je namenjen bio za spiner pravog aviona ali eto cast mi je da njega stavim u odnosu na neki dr aluminijum ,debljine tri milimetara i dosta je krut,pri radu malo sam se preracunao pa sam ga pustio malo duze nego sto treba pa sad ovih dana treba da ga skratim i ponovo postavim ,velika duzina vrliko gibanje sto i neide u prilog ovom modelu koji je 2.6m i ukupne tezine 4.8kg
aerofly:
Svaka cast za rad :)aplauz posebno mi se svidja nosna noga a ostalo sam gledao uzivo!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version