RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
DA20 Katana od Diamond Craft
sasa:
(:sok:) :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Ajde deki organizuj za vikend neko druzenje da i ja probam CAP-a sa novim motorom i DIM sistemom :mhm
dejan_ts:
sale strpise malo vreme nam neide u prilog barem do idyce nedelje kako kaze najava na netu
ljudi kako je bio juce lep dan is cetiri sata pa nadalje,vetar nula,sunce granulo,kazem sebi jel me ob gleda pa mi pravi mesto za probu ili se tako namestilo,nisam ni na tren pomislio ajde na aerodrom,veec sa drustvom zapalio na brdo i raspalili po rostilju i pivu,proslavili zavrsnicu radova modelu ali nema veze sto nije poleteo jos
dejan_ts:
i Evo kao shto sam reko bi dan kad ce da se isproba model,oklevao sam te dal danas te dal juce ili prekljuce ni pet ni sest resio sam da bude bash ovaj dan 2 maj .
Sta da kazem bilo shta da kazem o modelu biolo bi suvisno ,jedna rec savresen , do dushe nisu mi rqadili flapsovi ali kad bi ii oni bili u funkciji onda je stvarno san snova model ,
moram reci ovo
model je tezak 3850g na poletanju ,motor Os 11,5ccm cetvorotakni, raspon 2.6m i leti savrseno
fotke slede ,sad trenutno samo snimak koji ga je vozio sale iz krusevca
dejan_ts:
https://www.youtube.com/watch?v=u_iYedFoqmE&feature=youtu.be
dejan_ts:
to je kraj jedne price koja je stvvarno zasluzilo toliko cekanja i strpljenja ,
hvala svima na aerodromu shto su bili i prisustvovali ovom desavanju i verujem da su zadovoljni ovom manifestacijom na brzinu
evo i da najavim ,za prvi skup i trsteniku u nedelju 4.maj :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version