RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

200-ti let

(1/5) > >>

SaleR:
Juce na Lisicijem jarku sam napravio 200-ti let sa MiniTitanom 325 SE u ovoj sezoni.

Sezonu sam poceo 6.02.2009 na Savskom nasipu. Svaki let je trajao 5minuta koliko mi je podesen tajmer na stanici. Obzirom da ce jos biti lepog vremena necu sezonu ovde zavrsiti. Tokom ove sezone MiniTitan je 4 puta pao zbog otkaza, a jedan put sam ja napravio gresku. Umalo da se juce i ne dogodi 200 let posto mi je se u 199 letu ponovo ugasio motor. Taj problem me prati vec duze vreme i na kraju sam juce zakljucio da je ipak u pitanju motor. Radi se o Skorpion motoru, a sta je problem pisacu nekom drugom prilikom kada nadjem o cemu se radi...

U ovoj sezoni sam sa MiniTitanom leteo na raznim mestima, Savski nasip Beograd, Cenejski aerodrom,Aerodrom Banja Luka, sportska dvorana na Klisi u Novom Sadu, Salas 137, Kovilj, Stapar, Valjevo, Smederevo, Zlatibor, Vrsac hipodrom, aerodrom 13. maj Beograd, Kamenicki park Novi sad, Palic ,Lisiciji Jarak...

Na zalost u vecini slucajeva letim sam (posto mi je MT uvek u gepeku sa spremnim baterijam) kad god vidim neko lepo mesto za letenje pa nemam mnogo slika...

Sale

ff7:
Svaka cast kolega.

(pijemo)

mirce:
Sale, svaka cast na jubileju...

Kad na Mini Titana dodas letove sa Raptorom i Protosom koliko si puta leteo ove godine?

Pozdrav

Mirce

SaleR:
Sa Protosom 48 letova, a sa raptorom 43 letova.

misha:
Pa to bi valjalo i da se zalije malo ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version