RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

200-ti let

<< < (3/5) > >>

SaleR:
Samo ti se cini da letim iznad vode, ni jednog momenta nisam leteo iznad jezera. Leteo sam sa druge strane brane, tako da ukoliko se nesto i desi mogao bih da sakupim ostatke. Ipak bih voleo da letim jos koju sezonu Mini Titana...

Sale

SaleR:
Juce na  Cenejskom aerodromu je bio i 300-ti let sa Mini Titanom...

Inace unazad tri nedelje sam uspeo da ga srusim cak dva puta. Prvi put na takmicenju u Madjarskoj,
a drugi put pre neki dan na livadi tu kod mene u Veterniku.

Naravno da sam oba puta sam ja bio kriv, u Madjarskoj isuvise sam nisko leteo i nisam uspeo da ispravim gresku,
a ovde kod mene tipicna greska, poceo sam da radim nesto sto novo vezbam i kada sam dosao do sredine poceo
sam da razmisljam sta dalje treba da radim. E tu je nastala katastrofa posto je mozak "prestao" da salje podatke
sta prsti treba da rade...

Moracu ipak da radim male prepravke na Mini Titanu. Obzirom da sada malo brze letim i sve cesce mi se desava da
rep ne stigne da uradi sta sam ja sve zamislio, tako da ce u penziju morati da ide dobra stara 401 koja dosta lose
drzi u letu u nazad. Ukoliko se neke kockice sloze na Protosa bi trebao da dodje BistX flybarless elektronika, a onda
ce u tom slucaju na Mini Titana dodjci Spartan Quark koji je trenutno na Protosu i koji poprilicno dobro slusa! :)

I mozda jos metalno kuciste repa i onda bi to bilo to...

misha:
e ti ga bas pretera. idi malo i opusti se. bavi se nekim hobijem. ne letis "na normu". (yay)

mirce:
Čestitam na jubileju, lepa cifra...

Vidim da je 200-ti let bio 14. novembra, znači za 8 (uglavnom loših zimskih) meseci 100 puta. Svaka čast...
Koliko ukupno imaš sa svim helijima?

Pozdrav

SaleR:
Mini Titan     300
Protos           99
Raptor           60

Ukupno         459

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version