RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
STA IMA NOVO
nenad:
Bicu u SRBIJU drugu polovinu avgusta (prvi petnaest dana na more u grcku sa porodicom normalno ne?)
a posle malo u leskovac kod mene ma da beremo papriku pa da spremamo zimnicu,malo Novi B.G pa mozda cak i kikinda i vrsac jer moja supruga ima rodjake svuda po malo.
Ponecu najverovatnije prepravljenog raptor_a90 na bezolovni benzin 95, T-REX_a450 i ako bude mesta u kolima jednog raptor_a50,u tom slucaju interesuje me kako se snabdevate gorivom da li da ponesem ili ima i kod nas.
vidimo se pozdrav nenad.
SaleR:
Kao sto Glider rece za okupljanje nije problem samo da se dogovorimo gde...
Sto se tice goriva uglavnom ga svercujemo iz madjarske i to samo za nase potrebe u prodaji ga nema...
Sale
p.s. prosto sam bio bolestan bez foruma... :)
nenad:
Evo moj telefon (francuska) za one koji budu u srbiju drugom polovinom avgusta pa moze da se sretnemo
Nenad 06 14 28 61 75, kupicu karticu telekom srbije cim budem stigao a inace ovj napomenuti broj radice isto non stop.
SaleR:
Organizovacemo se mi Nenade ne brini, samo se ti javi. U ponedeljak smo se nabrzinu dogovorili i nasli nas 4 u Vrscu gde smo malo leteli. Skupili su se Dimitri (Beograd) sa svojim T-Rex 450, Nesa (Beograd) nitro Hirobo, Zoli (Vrsac) T-Rex 450 i Raptor 90 i ja (Novi Sad) Mini Titan 325 i Raptor 50. Taman ce dotle i Ivan (Beograd) da popravi svoj hlikopter pa cemo se druziti.
Sale
nenad:
Ako neko hoce da mi ostavi svoj telefon?
Nenad
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version