RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Zero reparacija...

<< < (2/5) > >>

dejan_ts:
zivci kao konopci a rad do iznemoglosti ,u inat samom sebi i dokazivanju da ce ponovo leteti ,jednom model kad se slomi tj malo ocene taj model ostaje zauvek u secanju ,posle krpljenja oshtecenja je ne bitno da li je dobio na tezini ili ne ,bitno je da se popravi i p[onovo poleti kako treba ,
znam po mom iskustvu kako je to a znam i kako je kada se to desi ,shto bash sad i shto bash u meni  (:sok:),
svaka cast za reparaciju krila tj poprafke ostecenja ali stvarno i treba imati smisla za poprafke ,nije samo da se popravi pa da se leti
veliki RESPEKT

mirce:
Ovi tmurni dani "ubili" su se za modelarstvo.

Popravka Zero-a, kao što ste videli, veoma lepo napreduje i ubrzo će biti gotov. Biće kao nov, tj. kao da se ništa nije desilo...

Svakodnevno, vrlo intenzivno, radim na Hellcat-u...
Svi delovi su kompletno presvučeni sa staklenom tkaninom, izgitovani, špricgitovani, izgitovani ponovo i izšmirglani... Svi sitni delovi, eleroni, flapsovi, poklopci, trimeri... su apsolutno gotovi i spremni za panel linije i nitne...
Centroplan je spreman za drugu ruku špric gita a, uške i trup treba da se tek izšmirglaju...
I ovaj projekat lepo napreduje i verujem da će za desetak dana Hellcat biti spreman za panel linije, nitne i još mnoge druge detalje...

Pre neki dan stigao mi je i plan za Zirolijevog Lightning-a i polako sa "sklapaju kockice" kako ću da ga radim...

Sve u svemu, kao što sam već mnogo puta rekao u zadnje vreme, nevidjeno uživam u modelarstvu i svakodnevnim zadovoljstvima koje ovaj hobi donosi...

Nevidjeno uživam i u svakodnevnim kontaktima i druženju sa svojim prijateljima modelarima, jer i oni rade mnoge lepe i interesantne stvari, pa nam teme nikad ne manjkaju...

Svakog meseca stižu novi časopisi, tu je i internet na kojem možeš naći nevidjene tekstove, postove, cake...

I ovaj forum je, hvala Bogu,  uplovio u neke "mirne vode". Stigao je decembar a, još se nismo počeli "prepucavati", kako samo mi to znamo u zimskom periodu...

Valjda je to i smisao hobija, da ti bude lepo i da non stop imaš zadovoljstvo baveći se njime...
Kad bih ovo morao da radim "na normu", ili da mi trebaju "živci ko' konopci", nema teorije da bi se time bavio...
Ovako... i hvala svima za  (res)...

Pozdrav

Mirče

cheky:
Sto bi baba Melanija Rekla "bogu fala " pa nije bio neki veci kvar na Zerou jer mozete li zamisliti koliko bi tek tada nas drug Mirce postavio slika.Verovatno bi oborio citav forum , ili ko zna gde bi to sve zavrsilo!
  Pozdrav iz Veternika!

misha:
ljudi, ovaj iz veternika proradio. baba melanija dala saglasnost da moze da se oglasi.

mirce:
...I dok se vi tu zezate samnom, pogotovo ti Oko, najgori si od sve dece, ja sam bio vredan...

Malo sam se igrao sa lemilicom i postavio oko 1000 i kusur nitni...

Sutra počinjem sa farbanjem...

Inače, danas sam malo proučavao slike od pravog Hellcat-a i ceo trup ima ispupčene nitne. Evo malo slika...

Takve još nikada nisam radio ali, našao sam tehniku i "pao" je prvi eksperiment. Evo rezultata...

Čujemo se uskoro...

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version