RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Thermik-XL Elektro od Valenta Model
Lazo:
--- Quote from: saxpg on December 29, 2009, 09:05:25 AM ---A Valenta Model sam zamisljao do sada kao neku high-tech fabriku, u nekom modernom hangaru gde svi rade u belim mantilima mmmm
--- End quote ---
Tamo gde vidiš bele mantile i high-tech džidže-bidže u produkcijama ovakvog tipa, tu nema nekog posla. A ovi ljudi padaju na nos od posla.
Do duše, ja sam njih zatekao u fazi odlaska na božićne i novogodišnje praznike. Da bi iskoristili i praznične dane, upravo su bili izlili dvokomponentni pod u radionici (vrata pored džogera na petnaestoj slici), pa su opremu, kalupe, radne stolove, police i ostalo prebacili u ovu koja je na slici. Smrdelo je za medalju u celom objektu, pa sam se uglavnom zadržao, uz kafu, kolače, soci i razgovor ugodni sa gospođom Miroslavom u njenoj kancelariji.
magic:
Slike mogu docarati samo delic onoga kako model stvarno izgleda uzivo, (res)!
E pa Lazo digao si lestvicu mnogo visoko. Ja ti najiskrenije zelim da se ti i Thermik druzite jako, jako dugo jer znam koliko dugo si ga merkao ...
poz
Lazo:
Pa znaš Veljko, ja kad dignem - to je onda stvarno dignuto :_D lol. Hvala ti na lepim željama, konzumiraću ih sa zadovoljstvom u potpunosti.
Ujedno zahvaljujem i svima ostalima, sa naj iskrenijom željom - da vam se svima vrati barem istom merom.
GILE:
Zasto se ovde nigde ne pominje isposnicki zivot i zabrana izlazaka za naseg druga Lazu (fiu) da li je on to u karantinu 4e
Lazo:
(fiu)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version