RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Thermik-XL Elektro od Valenta Model

<< < (17/21) > >>

Lazo:
Ič nema da e lošo ako uključite zvučnjaci.

(pijemo)

sermilan:
Ubavo, doktore, mnogo ubavo.
Stvarno deluje veličanstveno ta ptičurina, prosto me potseća na ono praistorisko čudo, Pterodaktil, kad prozuji u krupnom planu. A evo i meni je stigao Simprop Intention, a na putu je i pogonska grupa:
    AXi 2820/08PG (gear 4:1)
    Jeti SPIN66 + Jeti Box programator
    šest kom. Aeronaut CAM carbon elisa
Jedino imam mali problem što je kompletno uputstvo na Germanskom  >:(, prevrnuo sam internet, ali ne mogu da nadjem englesku verziju instrukcije. Simpropov sajt nema mail adresu (bar je ja nisam zapazio), pa da ih čovečanski zamolim za engliš verziju, a i švaba kod koga sam pazario jedrilicu ne odgovara na moje vapaje. Možda ti imaš neku ideju gde da potražim......

pozdrav, Milan

Lazo:
Potražio sam i ja, ali ništa! Međutim, nije ni važno. Verovatno je originalno uputstvo sa dosta slika i skica, pa ne bi trebalo da bude problema za montažu. Ako baš negde zapne, onda na Google prevodilac, samo bolje ti je sa Nemačkog na Engleski. Ako tražiš sa Nemačkog na Srpski, trebaće ti i gusle da to možeš kako-tako da čitaš :big smile. A tu ti je i pomoć prijatelja, pa pola-pola... :big smile
Sve u svemu, neće biti nikakvih problema da tu lepojku digneš u nebesa ;namig

(pijemo)

flugzeug:

--- Quote from: sermilan on May 03, 2010, 01:11:44 AM ---Ubavo, doktore, mnogo ubavo.
Stvarno deluje veličanstveno ta ptičurina, prosto me potseća na ono praistorisko čudo, Pterodaktil, kad prozuji u krupnom planu. A evo i meni je stigao Simprop Intention, a na putu je i pogonska grupa:
    AXi 2820/08PG (gear 4:1)
    Jeti SPIN66 + Jeti Box programator
    šest kom. Aeronaut CAM carbon elisa
Jedino imam mali problem što je kompletno uputstvo na Germanskom  >:(, prevrnuo sam internet, ali ne mogu da nadjem englesku verziju instrukcije. Simpropov sajt nema mail adresu (bar je ja nisam zapazio), pa da ih čovečanski zamolim za engliš verziju, a i švaba kod koga sam pazario jedrilicu ne odgovara na moje vapaje. Možda ti imaš neku ideju gde da potražim......

pozdrav, Milan

--- End quote ---
ako nije preogromno mogu da ga prevedem na naški :)

sermilan:
Ma, Lazo dosetio sam se Google prevodioca sa švapskog na engleski ali problem je što ovog uputstva uopšte nema na internetu. I dobro si primetio ima desetak korisnih fotki i par tehničkih skica i sigurno nije veliki problem i tako sklopiti ovu ticu (pogotovu kao što reće uz pomoć prijatelja, :)aplauz), ali ima dosta tekstualnih informacija (oko 10 strana A4) i mislim da ne bi bilo loše sve to probistriti. Probaću da tekst skeniram i prebacim u Word pa da se prevede na Engleski, u svakom slučaju hvala i Flugzeug-u na ponudjenoj pomoći oko prevoda.  Ali hajde da ne skrećem temu, ipak je ovo topik o ''Pterodaktilu'' od Valenta Model

pozdrav, M.  

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version