RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Spirit of PITTS MODEL 12 26% by Bernard Burton
saxpg:
Hvala Mirce! Mogu ti reci da jedva cekam da pocnem da radim na njemu, a u planu je i cessna 182, nadam se da je to samo zagrijavanje za neki Ziroli ili nesto slicno. (<--)
disljenko:
Pridruzujem se cestitkama i cini mi se da RCG sa velikom lakocom nosi ovaj avion..svaka cast. Nego nesto ste mi mnogo tajanstveni u vezi novih projetaka, moze li mali nagovestaj? pozzz
misha:
cestitke i od mene. taj prvi let je prosao i nadam se da te sada ceka mnogo sati uzivanja.
pozdrav
zajo:
--- Quote ---et je trajao jako kratko zato sto mi je posle 5 minuta leta otpala poluga gasa, razlog - posle nekoliko skidanja i stavljanja nisam stavio locktite.
--- End quote ---
E... A ја сам ти рекао да ти нетреба прекидач за гасење мотора :sljus
--- Quote ---To je prije svega teziste, mislio sam da ce pun rezervoar rijesiti problem, ali hvalilo je tu jos dosta tereta napred, iako sam se trudio da tokom izrade prebacim sta god mogu sto vise ka nosu.
--- End quote ---
Ако поместиш мотор 5мм напред решичеш тај проблем без додавање тежину.Треба че ти дужи штрафови и 3мм дебеле шајбне.
--- Quote ---Stajni trap se pokazao lose, iskrivio se po sletanju i on ce biti zamjenjen jacim
--- End quote ---
Можеш то а можеш и исти да појачаш карбоном са обе стране( функционира гарантирано 8) )
Иначе ЧЕСТИТО :big smile :)aplauz ()-() (res) Врх моделаства.
Miki Va:
Cestitke Sale za uspesno lasiranje pitssa :)aplauz .Model je pedantno uradjen vidi se da je ulozeno dosta truda i vremena u njega i prelepo izgleda u vazduhu (res)
Inace super si prosao u vezi ''decijih bolesti'' prilikom prvog leta jer to zaista ume da bude zeznuto dok se sve ne natrimuje i ne otkriju sve skrivene mane (poluga gasa) model se lako izlupa ,dok si ti sve to super odradio i spustio model citav :)aplauz
Zelim ti puno uspesnih letova i ocekujemo da to sve snimite i da svi uzivamo u prelepom modelu!
Pozdrav celoj ekipi i cekamo nastavak ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version