RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Spirit of PITTS MODEL 12 26% by Bernard Burton
saxpg:
Evo kod nas se malo napredovalo ovih dana.
Bato nije nista radio posto smo dugo cekali sper da stigne.
Sada kada je stigao, za par dana zavrsen je trup, a krila ce ovih dana na rezanje.
fenix:
:)aplauz (pijemo) lijepo, lijepo.Od kad dodje balza u Podgoricu od sad pa na dalje i ubuduce ima da se smirgla.Nego ako nastavite ovim tempom brzo ce on tamo gdje mu je mjesto.Sale jos jednom i ovako virtuelno srecno i da smirgla sluzi (work)
SABURO:
Lepo lepo Sasa, samo tako nastavite! Ja se nadam da cu od proleca nastaviti sa radom na mom Pitts-u..
(pijemo)
saxpg:
Pitts je dobio poklopac kabine od Yaka 54, koji je bio preveliki , ali posle prepravke legao je bas kako treba.
Pitanje za Sabura. Mozes li mi reci od kog modela (cini mi se su-26) i proizvodjaca je bio kapotaz koji si mi pokazivao.
Treba mi za poklopac motora nesto precnika 24.5cm i duzine 28 cm ili vise.
Takodje ako neko zna od kog bi modela mogao da se iskoristi poklopac neka javi.
Mogli bismo ga napraviti , ali tesko da bi nam izasao kao fabricki, koji nije ni skup toliko.
Pozzz
SABURO:
Kapotaz je od Su-31, ali mozete ga napraviti od balze i spera, ima u planu kako sve to moze da se izvede, cak sto vise od toga moze da se napravi kalup, pa napravi kapotaz od staklo/plastike..
Jel ti nije problem da izmeris tezinu trupa sa vertikalcem i horizontalcem, bas me zanima koja je razlika?
()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version