RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Spirit of PITTS MODEL 12 26% by Bernard Burton
bimmer:
jos malo pa gotovo, sve vec poprima pravi izgled.
svaka cast!
SABURO:
Ufff al dobro izgleda. S odusevljenjem citam svaki tvoj post i imam samo reci hvale. Nadam se da cu uskoro nastaviti sa radom na mom pitts-u.
(res)
saxpg:
Nikola, cekao sam da se javis, da bih te pitao u vezi repa.
Juce smo sklopili model i gledamo, i nas drugar Djole kaze da mu rep izgleda mali.
Ja sam to isto primjetio ranije a cini mi se da je i neko pominjao u nekoj diskusiji.
Izmjerili smo ga i raspon krila sa terminezonima (koji ga povecavaju) je dosta ispod 30%.
Sta ti mislis na tu temu, posto ja svakako niti znam niti zelim (za sada ) da letim 3D, dali je ovakav odnos repa i krila dovoljan za stabilan let?
zajo:
--- Quote ---Sta ti mislis na tu temu, posto ja svakako niti znam niti zelim (za sada ) da letim 3D, dali je ovakav odnos repa i krila dovoljan za stabilan let?
--- End quote ---
Ако немаш намеру да летиш 3D ја лично мислим да је реп сасвим довољан.
ја лично имам лоше искуство са DLE али мислим да су ми увалили мотор кои је био повучен из продажбе баш ради те проблеме и зато нигде га није било- осим на једно место.
Искрено звук DLE 30 и 55 је одвратан. Детонацие и вриштање да те глава заболи. Марков DLE111 са друге стране одлично звучи.
Ја би ти препоручио да узмеш MVVS. Ако то неможеш ја, пре би за RCGF зато што имам одлично искуство са њиме моментално(ево и данас).
Било је пуно о овоме и стварно нема црно-бело. Ово је моје лично мишлење и скромно искуство. Ништа више.
(res) још једанпут, свака част за (work)
Штачеш за колор шема???
Поздрав (pijemo)
saxpg:
Hvala Zajo, ni meni se ne svidja zvuk, zato od pocetka imam ideju da stavim rezonator. Kad sam bio na skupu u BG odusevio sam se zvukom onog Yaka koji takodje ima DLE, ali ima i rezonator.
Kolor sema ce biti narandzasto-crna.
Vec sam uzeo monokot.
Sto se sare tice to ce zavisiti od "strucnosti" ekipe za presvlacenje na celu sa Fenixom.
Mislio sam na nesto ovako:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version