RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra benzinac
darko:
Evo kupio sam Extru od kolege koji je dofurao dosta modela iz Norveške . Model je polovan ali kao nov je , ne znam tačno koja je to extra i koje proizvodnje ali prelijepo izgleda ( izgleda da je Extra 300 ) !
Raspon krila je 205 a dužina je 170 cm. Motor je 3W 24 i sa original njegovim auspuhom koji ide u trup aviona. Servoi su Futaba 9202 većinom osim na vertikalcu gdje je 9301 !
Lazo:
Lepa i dobra ptica. Uživaj.
zajo:
3W motorac!!!!!Pa to ja vrhunac.Odlican model bravo.
marko:
Lepo avionce Darko, neka je sa srecom. :big smile
Ako zelis da vozis F3A sa njim, pa motorce moze da prodje, ali jedva.
Na 3D sa tim motorom zaboravi, ali mislim da i ti to vec znas.
Ja na istoj velicini imam 50cc motor.
Model je Great Planes Patty Wagstaf`s Extra 300, evo ga link http://www.greatplanes.com/reviews/gpma1305-rcm.html
darko:
Hvala ti Marko na informacijama !
Baš me interesovalo koji je to model tačno a nisam uspio saznati ! Pretpostavio sam da bi mogao biti Great Planes jer je kvalitet izrade odličan !
Prošle godine kada je kolega donijeo ovaj model i kada sam ga vidjeo na aerodromu rekao sam mu da će taj model biti moj kad tad i eto ispunila mi se želja ~!
Znam da motor nije za 3D ali ima dovoljno snage za normalan let. Motor radi perfektno i ovo je vrhunski motor i zato bi mi bilo šteta mjenjati ga i stavljati drugi ! Mislim da je samo cijena ovog motora sa rezonantnim auspuhom oko 600 eura u Njemačkoj ! Ako bih stavljao drugi motor onda bi to bio ili DA 50 ili DL 50 ali bih onda u tom slučaju morao prodati ovaj motor , ali ko bi kod nas dao toliko para za ovaj motor a da ga dajem u bescijenje nisam baš raspoložen tako da će zasada ostati u njemu !
Koji ti Marko imaš motor od 50 cc na istoj veličini aviona ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version