ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Dobar punjac zlata vredi!
fenix:
Pozdrav za Laza i Ivana,stanica fercera bezprekorno,malo se modelari sa tim sta se ima,s obzirom da ovdje kod nas materijala nema nikako ,tesko nabavljamo gorivo pa kao sto vidis presao sam na struju i nisam se pokajao,sto nek rece struja je zakon, malo se vise smirgla stirodur,bice novih postova i slika sta sam to radio u razmaku ova dva foruma,sve je zabiljezeno da se podijeli sa drugim modelarima.Uglavnom nisam popustio pred zimom ,letilo se i to bas letilo svaki slobodan trenutak,a tek ce da se leti sto i Vama zelim ;)Jos jedan pozdrav.
Lazo:
E bas mi je drago sto se ne odrices neba, uprkos svim nedacama. I ja i Ivan smo jos pre nekoliko godina presli na benzin, a od prosle godine i na struju. Benzin za velike modele, a struja za sve ostalo.
E sad, uvek kad god se prelazi na novu tehnologiju - to iskosta, pa to pomalo odbija ljude. Zato ja svim novajlijama od sveg srca preporucujem da odmah zapocnu sa elektro modelima. Kad podvuces crtu, nema neke velike razlike u ceni opreme za elektro i za glow. Zamisli da sada iz pocetka pocnes da kupujes: te motor, te svecice, te starter, te start box, te akumulator za paljenje, te... Cas posla se tu nakupi doooobra suma. Cesto se iz te racunice ispusta cena goriva. Za cenu jedne kante goriva mogu da se kupe baram jedan do dva LiPo akumulatora (zavisno od velicine modela). Akumulatore mozes da napunis barem tristotinjak puta (zavisi kako se prema njima ponasas i kakav punjac imas). A koliko letova mozes da napravis sa jednom kantom goriva?!? A tek pregorele svecice pa puta 3 do 6 evrova... Dobro, nekome nedostaje zvuk i miris glow motora (priznajem, i meni). Ali, sa druge strane, nema potrebe da se angazuje ekipa za elementarne nepogode da operes model od pregorelog ricinusa. A tek kad moras da popravljas neke (neizbezne) lomove, a ricinus se zavukao svukud...
Sve u svemu, uopste nisi pogresio sto si presao na struju. Sto pre - to bolje i bezbolnije.
Pozdrav
fenix:
U potpunosti se slazem sa tobom,sto se tice nitro modela.Proslu sezonu sam letio trenera od 6.5ccm naravno i to je jedno veliko iskustvo.I sam znas koliko treba pripreme sa tim modelima,pa tek adekvatni tereni i stalno iste lokacije,sto me narocito nervira.Naravno sa ovim modelom sam letio ljeti ,a zimi >:(e i to me nerviralo.Naravno tu je bitna stavka gorivo koje sam jedva nabavljao u jednoj prodavnici koja prodaje metil odredjenim firmama kojima je potreban metil.Naravno zbog same procedure jer se mora znati gdje ide svaki litar metila,izasli su mi u susret i kupovao sam tu a oni su to pravdali kao lom ::),e naravno moze da se pravda lom od 2 litra a 5-6 koiko sam kupovao niukom slucaju i eto nerjesivog problema ???E zato dodje na red struja. U medjuvremenu sam nabavio iz UH sve za prelazak na LiPo i brushless,nadogradio WD ili ti Wing Dragona o kom ce biti rijeci u nekom od postova, i letenju nikad kraja i naravno na razlicitim lokacijama i zimi i ljeti,jos se i fotografisu te lokacije...Moj je slogan JUST FLY i zimi i ljeti.A za benzin i zvuk pravog motora ima vremena.
Pozdrav.
fenix:
Za napajanje ovog punjaca u pocetku sam koristio kompjuter tj.zice od 12 V za pokretanje CD-a,a u medjuvremenu sam nabavio jedinicu za napajanje kompjutera od 300 W,koje je idealno rjesenje.Ako niste u mogucnosti da vam ga neko od servisera pokloni, nov kosta barem ovdje u CG 18 evra.Jos vam preostaje da ako sami ne znate da izdvoite od svih tih silnih kablova zicu + to odradite sa nekim ko to zna,ugradite prekidac,oznacite koje su zice sa kojom jacinom jer ih ima od 5V do 12V ,sve to lijepo upakujete i imate idealano konstantno napajanje ovoga punjaca a i ostalih punjaca prvenstveno kad je rijec o LiPo baterijama.
Evo i par fotografija
Naravno jedan izvod od 12 V koristim kada rezem stirodur sa cekas zicom ;) sto bi rekli jednim udarcem dvije... Sta reci nema da nema ili ima da ima.
zgrujic:
Bogami Lazo dobra ti ona reklama za LiPoSack!
Moram pod hitno da kupim jedan da me prodje glava.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version