AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Kratka poseta

<< < (3/3)

SaleR:
Pa sta da Vam kazem, Misa je u pravu... Sve vreme mog boravka video sam (od stvari koje mene jako interesuju) jednog raptora 50 Titan (novog u prodavnici) i jednog T-rex 600 (Arnanovog) i to je sve. Ali je ipak bilo lepo pogledati kako to radi covek kome oceigledno nisu problem sredstva...

Da dodam jos jednu sitnicu, posto naravno ima problem sa transportom svojih modela kupio je neki veliki Mercedes u koji moze dosta toga da stavi od opreme i modela. Sve u svemu lepo je to videti na licu mesta.

Ipak ne bih se odlucio tamo da se preselim iz vise razloga, jedan od mozda glavnih je neverovatna hladnoca koja nas je docekala tamo (mada su mi tvrdili da nije uvek tako(nesto im nisam poverovao)) sa sve 50cm snega. Temperatura se nije penjala ispod -15, a na dan putovanja na aerodrom bila je -23 stepena. Jesmo setali po -15 i drugacije je nego kod nas al` neka `fala. Oni naravno funkcionisu savrseno. Malo severnije od Osla taj dan izmerena je temperatura od tricavih -43 stepena.

Ovaj put o skupoci Vam necu toliko pricati, a podatak da jedan espreso tamo kosta 310din mnogo govori, a sa druge strane minimalna plata tamo je oko 160.000din.

Priroda je neverovatna, a tek komsinice Svedjanke...

Sale

tibeteagle:
Ako mu je sve ovo u garaži i podkrovlju, šta sve još ima u dnevnoj i spavaćoj  mmmm
Sutra idem da kopam baštu, da nađem naftu. ;D
Nije im teško, jer ga norvežani imaju, da im curi i na ušima, a nema ko da im radi na naftnim platformama na moru. Jadni  :hehe
Super fotke  (thumb)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version